Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   herkese slmlar... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14897)

ronai 22-11-2008 08:26 PM

herkese slmlar...

Herkese slmlar... krzm67 Bu siteyi tesadüfen buldum. gulensmiley inceledikten sonra tam da bana göre bir yer olduğunu anlamam uzun sürmedi. thumbsanim
Başta yazıp yazmama konusunda tereddütlerim oldu. blook
önce telkinleri denemek istedim.Bir haftadır dinliyorum. smil56 etkili olduğunu söyleyebilirim.daha öncedende içsel konuşma, bilinçaltına hükmetme gibi kavramlarla ilgiliydim. happy6 hatta kendi kendime telkinlerde bulunmaya çalıştığım olmuştur.
Telkinleri dinlememden önce ve sonrası diye dönüp baktığımda şuanki içsel konuşmalarımın sürekli olumluya dönük olduğunu fark ettim, fark etmeye devam ediyorum..içsel konuşmalarımda olumlu ve olumsuz olanlar arasında çatışmalar olduğunu söyleyebilirim.Ama olumlu olanlar daha ağır basıyor.Bunları yaşayıp görmek çok güzel..İyi ki tesadüfen bulmuşum burayı.Emeği geçen herkese çok tşkrlr.... 25889

ECEM18 22-11-2008 08:34 PM

Ynt: herkese slmlar...

vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1

yazmaya karar vermenizede sevindim ttli3

artık güzel değişimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz kiss3

ronai 22-11-2008 08:40 PM

art56art56 hoşbuldumm..tşkrlr fırsat buldukça yazmaya devammm... smil56

hayatimdegisti 22-11-2008 08:41 PM

Alıntı:

ronai Nickli Üyeden Alıntı
Herkese slmlar... krzm67 Bu siteyi tesadüfen buldum. gulensmiley inceledikten sonra tam da bana göre bir yer olduğunu anlamam uzun sürmedi. thumbsanim
Başta yazıp yazmama konusunda tereddütlerim oldu. blook
önce telkinleri denemek istedim.Bir haftadır dinliyorum. smil56 etkili olduğunu söyleyebilirim.daha öncedende içsel konuşma, bilinçaltına hükmetme gibi kavramlarla ilgiliydim. happy6 hatta kendi kendime telkinlerde bulunmaya çalıştığım olmuştur.
Telkinleri dinlememden önce ve sonrası diye dönüp baktığımda şuanki içsel konuşmalarımın sürekli olumluya dönük olduğunu fark ettim, fark etmeye devam ediyorum..içsel konuşmalarımda olumlu ve olumsuz olanlar arasında çatışmalar olduğunu söyleyebilirim.Ama olumlu olanlar daha ağır basıyor.Bunları yaşayıp görmek çok güzel..İyi ki tesadüfen bulmuşum burayı.Emeği geçen herkese çok tşkrlr.... 25889

Hoşgeldiniz sitemize... vien1
Diğer yazmadan takip eden üyelerimizi de bekliyoruz.. blissy

Belgin ∞ 22-11-2008 09:30 PM

Yanımıza hoşgeldiniz Ronai. s456

Mutlu paylaşımlar bol olumlu içsel konuşmalar dilerim ttli3

MuminOKAN 22-11-2008 09:36 PM

hoşgeldiniz sn ronai.
mutlu paylaşımlar diliyorum.
daha da artan, arttıkça güzelleşen içsel konuşmalar diliyorum...

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

sanemce 23-11-2008 12:01 AM

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza..

mutlu paylaşımlar ttli3

yeni bir hayat 23-11-2008 04:00 AM

Merhaba ronai;

Katılımınızın devamını bekliyoruz...Hoşgeldiniz yanımıza... vien1

Sevgiler... actionsmile

pisimbat 25-11-2008 09:36 PM