![]() |
Merhaba, Huzuru bulduğum yer Merhaba Arkadaşlar, Ben Henna, siteye bir sene öncesinden kaydolmuştum, tesadüfen bulduğum bir siteydi. O zamanlar çok fazla inceleme fırsatım olmamıştı. Son iki haftadır siteyi yeniden keşfettim, hergün yeni şeyler buluyorum, dopdolu bir site. Hayatımda daha önce hiç duymadığım ve benim bunlardan nasıl haberim olmadı dediğim filmleri, kitapları da burda buldum. Paylaşımlar çok güzel, paylaşanlar birbirine karşı saygılı, herkes birbirine destek, gerçekten çok huzur buluyorum burda. Herkese sevgiler, saygılar... kiss3 |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer Alıntı:
Bence huzur içten gelen bir şeydir.Eğer içimizde huzurluysak dışarısı da huzurlu güvenli geliyor. İşde evde okulda forumda nerede olursak olalım içimizde ki huzur ve iyi olma halinin artması dileklerimle... actionsmile |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer merhaba henna iyi paylaşımlar vien1 vien1 |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar diliyorum tender45 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer Merhabalar henna. Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar dilerim. |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür ederim k8908 Alıntı:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer Merhaba henna, Aktif olma kararına sevindik.. Devamını bekliyoruz..Tekrar hoşgeldin.. Sevgiler.. t678 |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer Merhaba yeni bir hayat ve pisimbat, hoşbulduk tanıştığıma memnun oldum cat3500 Hergün yeni birşeyler buluyorum burada ve heyecanla denemek istiyorum. |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer merhabalar henna... vien1 hoşgeldiniz yanımıza... sevgiler... hismiley |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer |
Ynt: Merhaba, Huzuru bulduğum yer smiliyface Merhaba Hoşbulduk s456 Arkadaşlar ben formda baktım ama bulamadım, yazı karakterlerini veya rengini sabitleyebiliyor muyuz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:31 PM. |