Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Arkadaşlar Sorunu veya sorusu olan gelsin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14514)

KonFurCYUS 07-11-2008 06:19 PM

Arkadaşlar Sorunu veya sorusu olan gelsin

Arkadaşlar herşeyden önemlisi bence az da olsa düzenli olarak dinlemektir.Eğer sen bir gün çok diğer gün dinlemiyorsan işe yaramaz EN ÖNEMLİSİ İSTEKTİR eğer sende ön yargı varsa yapamam diyorsan sen baştan kaybettin demektir.önce istek gerekir.Lütfen bunları iyice düşününüz

MuminOKAN 07-11-2008 06:21 PM

Ynt: Arkadaşlar Sorunu veya sorusu olan gelsin

dusun ???

MuminOKAN 07-11-2008 06:25 PM

çözüm sende o zaman???

pisimbat 07-11-2008 06:57 PM

soru yada sorunun anlamadım safmıyım ben blook anlamadığım birşeyin çözümü ne olacak merak ettim blook

Belgin ∞ 07-11-2008 08:01 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
soru yada sorunun anlamadım safmıyım ben blook anlamadığım birşeyin çözümü ne olacak merak ettim blook

khkh56 İlahi pisimbat harikasın ya. kiss3

hayalayaz 07-11-2008 08:08 PM

yani sorunumuz olduğunda bu arkadaş yardım edecek, ben doğrumu anladım dusun eğer böyleyse harika, ben 1. sıradayım haberiniz olsun..sağol arkadaşım kiss3

pisimbat 07-11-2008 08:16 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
yani sorunumuz olduğunda bu arkadaş yardım edecek, ben doğrumu anladım dusun eğer böyleyse harika, ben 1. sıradayım haberiniz olsun..sağol arkadaşım kiss3

yahu ben gerzekmiyim blook ne ile alakalı sorumuza yada sorunumuza cevap verecek KonFurCYUS kardeşim şimdi düz mantıkla felsefi sorularımızamı cevap vericek diyorum yoksa arkadaş bilirkişimidir
ne üzerinde uzman aaaa deli çıkıcam yahu konfusçüş kardeşim hu sana diom huu blook

comte 07-11-2008 08:17 PM

Alıntı:

KonFurCYUS Nickli Üyeden Alıntı
sayın yöneticiler size sorum olacaktı acaba su sesi falan nasıl hayatımızı değiştiriyo bana cvp. verirmisiniz e-mail onur.olcek@hotmail.com

Alıntı:

Arkadaşlarım bu müziği dinlerken önce hangisinden ve neye göre dinlemeliyiz

Alıntı:

atakan abi günde kaç saat dinlenmeli hergün dinleyemem 1 gün dinlesem ara versem bişe olurmu acaba?

Alıntı:

Eğer ki korkunuzu yenmek istiyorsanız ;
1.İstek ve kararlılık
2.Korkulan ve endişe duyulan şeyin bir gün başınıza geleceğini unutmayın.Bugun olmazsa yarın başınıza geleceğini düşününüz.Korkuyuyu yenemezsek hayattan zefk alamayacağınızı düşününüz. ve Cesaretli insanlar 1 kere ölür korkaklar ise hep ölür unutmayın korku sizin en büyük düşmanınızdır.Bi şeyi yapacağınız başaracağınız varsada bunu yapmayı engelleyen korkularımızdır.Aslında korku şeytandır. Çünkü seni engeller iyi olması gereken işi kötü yola saptırır.

Lütfen bunları düşününüz.
Arkadaşlar bir gün kendi kendimize söz verelim 'korkumuzu yeneceğiz diye' ve sözümüzde duralım
unutmayı korku en büyük düşmandır ve bu düşmanı yenmek için her şeyi yapacağız gerekirse herkeze rezil olacağız.önemli olan içimizdeki düşmanı yenmektir bunun içinde elimizden gelen herşeyi yapacağız Söz müü?

Söz, Söz smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 PM.