![]() |
merhaba arkadaşlar Aranıza yeni katıldım. insanı kendini değiştirmesi çok zor biliyorum.. yıllarca hissettiğimiz duygularımızı, davranışlarımızı, hep kendini tekrar eden hatalararımızı kısa sürede hem de kendi kendimize değiştirebileceğimiz düşüncesi çok güzel ....mucize gibi... bu yüzden buradayım..... hepinize sevgiler.... |
Ynt: merhaba arkadaşlar Merhaba 01 Nisan. Hoşgeldin yanımıza. Nick'in çok hoş bu arada.İnsanda gülme etkisi yaratıyor. aa34 Mutlu paylaşımlar dilerim. |
Ynt: merhaba arkadaşlar Aramıza hoşgeldin 01 Nisan; vien1 İnsanın kendini değiştirmesi zor olsa da imkansız değil... Bu yolda sana başarılar diliyorum..Doğru adrestesin... Geliştiren paylaşımlar diliyorum... actionsmile |
Ynt: merhaba arkadaşlar Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: merhaba arkadaşlar Hoşgeldin. s456 Sana katılmıyorum. n9598 insanın kendini değiştirmesi çok zor değildir. zor değildir en can alıcı noktası. ama annemi , müşterilerimi, patronumu, işçimi, öğrencimi vs değiştirmek çok zor hatta imkansız. en kolayı inançları, alışkanlıkları değiştirmektir. sonradan keşfedeceksin ki onlar da aslında senin değişiminle birlikte değişmiş:) doğru adrestesin. |
Ynt: merhaba arkadaşlar vien1 ilk önce yanımıza hoşgeldin 01 nisancım.hayatta hiç bişey zor değildir yeterki başarmak isteyelim değişim birden bire de olmaz .adım adım yavaş yavaş. bu konu ile ilgli forumda bir sürü yazı var istersen okuyup inceleyebilrsin nisancım . mutlu paylaşımlar kiss3 |
Ynt: merhaba arkadaşlar Hoşgeldin 01nisan yanımıza hayatının değişeceğine emin olabilirsin smiliyface |
Ynt: merhaba arkadaşlar hoş geldin 01nisan iyi paylaşımlar vien1 vien1 |
Ynt: merhaba arkadaşlar Hoşgeldiniz. vien1 Güzel Paylaşımlar. super |
Ynt: merhaba arkadaşlar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 PM. |