![]() |
selamm Ben de yeniyim arkadaşlar..Dünden beri dinliyorum telkinleri..Sizlerle ve bu siteyle tanışmak çok güzel smiliyface |
Ynt: selamm merhabalar... super hoşgeldiniz yanımıza güzel paylaşımlar dileriz... vien1 sevgiler... hismiley |
Ynt: selamm Merhabalar phantomm. Aramıza Hoşgeldin. vien1 Aramızda olmandan mutluluk duyuyoruz. super Sağlıcakla.. actionsmile |
Ynt: selamm çok teşekkürler arkadaşlar kiss3 keşke çok daha önceden bulabilseymişim bu siteyi 88a boşa geçirdiğim zamanlara üzülüyorum ama olsun..bu tam aradığım şeydi.çok sayıda kişisel gelişim kitabı okudum herbirinde yeni kararlar alıyordum artık şöyle olucam böyle olucam diye ama bikaç gün sonra herşey sönüp gidiyordu kararlılığımı sürdüremiyordum.bu telkinlerse direk beynimize işliyorlar; süper smiliyface daha iki gündür dinliyorum ama gelişmeler olacağından eminim hepsini paylaşıcam sizlerle işallah smil56 |
Ynt: selamm Merhaba; hoş geldin.. aradığın huzur burada emin ol :) Burada olmaktan pişman olmayacaksın... |
Ynt: selamm hoş bulduk smil56 huzur istiyorum evet..pişman olmayacağımdan iyice emin olmaya başladım zaten siteyi inceledikçe ve sizlerden güzel karşılamalar aldıkça smiliyface |
Ynt: selamm sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook nickname'in bana kıızlmaskeyi çağrıştırdı fantom bin aslan gücünde blook |
Ynt: selamm memnun oldum pisimbat sung66 aslında o hiç aklıma gelmemişti ama hoşuma gitti şimdi bak thumbsanim |
Ynt: selamm hg phantomm gogogo birşeylerin farkında olmak yada olumlu yönde değişmeyi istemek ne kadar güzel...Keşke her insan bunu başarabilse 956k |
Ynt: selamm hoşbuldukkkk wave neden olmasın belki birgün herkes başarır gerçekten art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 AM. |