![]() |
Merhabalarrrr slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sung66 vatana millete hayırlı olsun wave |
Ynt: Merhabalarrrr [b]selam. hoşgeldiniz. :) vatana millete hayırlı olsun :) ego ve kendine güven konulu telkinlerimizi dinlemeye başlamanız size ciddi şekilde faydası olacaktır. önerilerimizden ego telkinlerinin başlıkları doğa sesleri ile(tıklayın), new age tarzı(tıklayın), sanat müziği(tıklayın), ney(tıklayın) ve klasik müzik(tıklayın) versiyonlarından ve kendine güven telkinlerinden doğa sesleri ile(tıklayın), ney ile(tıklayın), klasik müzik ile(tıklayın), new age tarzı(tıklayın), sanat müziği(tıklayın) versiyonlarından uygun olanları indirip dinlemeniz. sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 [b] |
Ynt: Merhabalarrrr tişkür üstad art56art56 tavsiyene uyucam... 96 |
Ynt: Merhabalarrrr sapkal89 |
Ynt: Merhabalarrrr Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: Merhabalarrrr Merhaba depso; hismiley Hoşgeldin aramıza... vien1 |
Ynt: Merhabalarrrr tşk ler arkadaşlar gogogo aranızda olmaktan mutluluk hatta kıvanç duyuyorum.... k8908 |
Ynt: Merhabalarrrr vien1 aramıza sevgiler smiliyface |
Ynt: Merhabalarrrr sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi ,hırçın cat56 si blook |
Ynt: Merhabalarrrr merhabalar... hismiley hoşgeldiniz yanımıza.... vien1 güzel paylaşımlar dileriz... sevgiler... ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 PM. |