![]() |
Hoşgeldim beennn merhaba, sitenizi bugün şans eseri buldum. sabahtan beri de bazı telkinleri dinliyorum. (ego güven güçlendirici ve suçluluk) hepsini birden yüklenmemek için bu ikisini indirdim. bu telkinleri 2 suçluluk ve 2 ego şeklinde ard arda dinliyorum. doğru mu yapıyorum bilemiyorum tabi. yalnız merak ettiğim sanki denizdeymişim de deniz tutmuş gibi oldum umarım yanlış bişey yapmıyorumdur. bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. emeği geçen herkese teşekkürler... |
Ynt: Hoşgeldim beennn Hoşgeldin bakalım:) Doğru yapıyosun. |
Ynt: Hoşgeldim beennn Hoşgeldim demekte moda oldu:) |
Ynt: Hoşgeldim beennn Selam Aramıza hoşgeldin vien1 deniz tutmuş gibi olması gayet normal bu bilinçaltının verdiği dirençten kaynaklanıyor.mide bulantısı baş dönmesi en sık rastlanılan durumdur.15 gün ego ve suçluluk dinledikten sonra diğer telkinlere geçebilirsin. |
Ynt: Hoşgeldim beennn Alıntı:
|
Ynt: Hoşgeldim beennn Aramıza Hoşgeldin ysnszr vien1 Paylaşımlarını Bekliyoruz... super |
Ynt: Hoşgeldim beennn Espirisine öyle yazdım:) |
Ynt: Hoşgeldim beennn Merhaba ysnszr; hismiley Varlığını belli ederek,hoş bir şekilde geldin...Çok da iyi ettin..Aramıza hoşgeldinn.. vien1 Sevgiler... smiliyface |
Ynt: Hoşgeldim beennn sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
Ynt: Hoşgeldim beennn Işık ve sevgiyle... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 PM. |