![]() |
yeni biri çok mutsuzluk değil sonurum inancımı yitirmiş olmam inanırsanız olur güzel bir cümle peki kim inanmak istemez defalarca inaçla kalkamak ve düşmek çevrenizdeki en çok ihtiyacınız olanlar ya çok mutsuz yada güçsüzse hayatta istemediğiniz pek çok şey yaşamışsanız insanların dibe vuruşunu izlemiş ve bir gün onlardan birisi olduğunu farketmişseniz ne dersiniz bu telkinler faydalı olurmu yada olmuşmu |
Ynt: yeni biri merhaba eylülzen hoşgeldin aramıza smiliyface buradaki çoğu kişi de senin söylediğin tanımdaydı ama şimdi bazıları hayatlarında belli bir ilerlemeyi kaydetti, bazıları da ilerlemeye devam ediyor. telkinlerin etkileri sana da yardım edecektir emin ol super sevgiler saygılar, gulensmiley |
Ynt: yeni biri Alıntı:
Hoşgeldiniz. İnanırsanız etkili olur sözünü ben sevmiyorum.İnanırsak zaten her şey etki eder. Telkinlerin en önemli özelliği inanmayanlarda da etki etmesidir.Bu nedenle inanmadan dinlerseniz de etkileri olur. Tek yapmanız gereken sabırla dinlemek ve değişimlerin farkına varmak. |
Ynt: yeni biri merhabalar eylülzen .. http://th216.photobucket.com/albums/...5756556656.gif yanımıza hoşgeldin.. kısa sürede mutluluğu.. huzuru .. başarıyı kolaylıkla yaşaman dileklerimle.. sevgiler.. |
Ynt: yeni biri Merhabalar eylülzen; hismiley Hoşgeldin aramıza.. Hayatta en çaresiz hissettiğimiz, en dibe vurduğumuz anlarda bir çıkış noktası ararken başımıza gelecek en güzel şey bu siteyle tanışmak olur.Ben geç keşfettiğime üzlüyorum. Geçmişi unutup "yeni bir hayat"a başlamak zor değil. En kısa sürede hayatında güzelliklerin ve başarıların artması dileğiyle.. Sevgiler... |
Ynt: yeni biri sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
Ynt: yeni biri Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: yeni biri Merhaba. actionsmile Hoşgeldiniz Aramıza... vien1 |
Ynt: yeni biri vien1 smiliyface |
Ynt: yeni biri hoşgeldiniz telkinler atakan bey in de dediği etki, gibi inanıp inanmamanızla ilintili değil. örnek vermek gerekirse bir arkadaşımızın babası hasta idi. telkinlerden bi haber müzikleri dinliyordu. dolayısıyla inanması yada inanmaması gibi bir durum yoktu ortada. arkadaşımız dinletiyordu. şimdi maşallah sağlık durumu bayağı iyi. mutlu paylaşımlar diliyorum smiliyface super sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM. |