![]() |
Selamlar Arkadaşlar Herkese merhaba? Siteyi inceledim, gerçekten yabancı olduğum konular silsilesi bunlar. Ama çok faydalı bulduğumu ve Ülkemizde neden bu kadar az bilindiğini çok garipsedim, yadırgadım. Yarın(saat 03:40 bu gün oldu artık) gireceğim aöf finallerime çalışırken, geç kalmanın son güne bırakmanın stresi ve tekrar tekrar aynı sorulara aynı yanlış cevapları vermenin çaresizliği ile geçmiş yıllardan aklımda kalan bir görüntüyle uyarıldım, "ya kardesim benden geçmiş zorlasam da olmuyor artık yeter!" diye aklımdan geçiyordu ki google a "sözlü telkin ezber" gibi şu an tam hatırlayamadığım kelimeler yazdım. (Tabi bu serzenişte 4 sene okuyup yüzüp yüzüp kuyruğuna geldikten sonra okulu 2 ders yüzünden 1 sene uzatmamın ve bu günki finalleri ve sonrasındaki bütleride veremezsem 1 sene daha uzatmaya dayanamayacak olmamın etkisi büyüktü). Baktım burdayım :) Daha sonra webde biraz daha gezinirken bir kaç programla daha karşılaştım ki bunlardan bir tanesi Subliminal Flash diye bi program. Bu program sesle değilde görsel olarak telkin için yapılmış, uzun saatlerini pc başında geçirenler varsa yararlı olabiliyordur belki , benim gibi. Ancak programın türkçe çevirisine ihtiyacım var. Program klasörü içerisinde List.txt adından bir dosyada bütüm cümleler bulunuyor, aşağıdaki linkte o dosya mevcut, ingilizce çevirisi iyi olan arkadaşım varsa bu dosyayı çevirerek beni büyük zahmetten kurtarıcaktır, şimdiden teşekkür ediyorum, iyi kalın super http://rapidshare.com/files/34723121/List.txt.html siirokul |
Ynt: Selamlar çocuğum dövme kendin..ay ben fena oldum seni seyrettikçe..yapma bakiiiim |
Ynt: Selamlar Aramıza hoşgeldin k8908 Kendin için bu kadar endişelenme bak herşey yoluna girecek |
Ynt: Selamlar Cok tesekkür ederim, hosbuldum. Sınavlarıda bitirdim, artık daha rahatım, üzerimden ağır bir yük kalkmış gibi guitar uy897 wave |
Ynt: Selamlar Alıntı:
|
Ynt: Selamlar Çok rahatsız ettiyse değiştirebilirim. Değiştiriyorum 8977 |
Ynt: Selamlar aaa bak buna söyleyecek sözüm yok 44... hop hop hop uy897 uy897 uy897 uy897 teşekkürler.... |
Ynt: Selamlar blissy içimden geldi |
Ynt: Selamlar derty geçmiş olsun sınavlardan kurtulmuşsun bu avatar daha güzel gençlere ve bizim gibi genç kalanlarada dans yakışır derty |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 PM. |