![]() |
herkese iyi bayramlar selam arkadaslar. nasılsınız? herkese iyi bayramlar diliyorum |
Ynt: herkese iyi bayramlar merhabalar yanımıza hoşgeldiniz.. http://th434.photobucket.com/albums/...h_welcome1.gif bayram için erken ama.. sizede iyi bayramlar.. b456 hani eskilerde bir söz vardır.. ben o sözden hep çok etkilenmişimdir.. ismiyle yaşasın derler.. ttli3 telkinleri dinledikçe bilinçaltımızın gücünün ne kadar değerli ve etkili olduğunu yeniden farkedeceksiniz.. özellikle güncel yaşamda kendimize layık gördüğümüz seçimlerimiz yaşam kalitemizi oluşturuyor.. forumda sık vakit geçirirseniz rumuzunuzla anılacaksınız.. hedefimiz mutlu ve huzurlu bir yaşam olduğu için isminizin enerjisi az ya da çok sizi etkileyecektir.. hazır hissettiğinizde ya da arzu ettiğinizde siz de bir çok arkadaşımız gibi kendinizi hedefinize taşıyacak olumlu bir rumuzla yanımızda yer almanızı dilerim.. super bunu söylerken ki amacım yaşamınıza iyiliklerin güzelliklerin dolmasını istememden.. tender45 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: herkese iyi bayramlar |
Ynt: herkese iyi bayramlar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi blook hırçın blook cat56 si blook |
Ynt: herkese iyi bayramlar bilmukabele en güzel en mutlu en içten dileklerimle cümleten iyi bayramlar |
Ynt: herkese iyi bayramlar Bayram gelseydi öyle bayramlaşsaydık :) |
Ynt: herkese iyi bayramlar Merhaba. actionsmile Hoşgeldiniz. vien1 Paylaşımlarınızı Bekliyoruz... super |
Ynt: herkese iyi bayramlar Merhabalar; hismiley Yanımıza hoşgeldiniz.. vien1 En kısa zamanda ruhunuzun feraha kavuşması temennisiyle.. Mutlu paylaşımlar... Sevgiler... kiss3 |
Ynt: herkese iyi bayramlar Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Seninde bayramın kutlu olsun kiss3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |