![]() |
mutlu olmak merhaba sizi 3haftadır takip ediyorum.ve sitenizi çok beğe.ndim.Daha önce secreti okudum.Şimdi şanal günselinin kikaplarını okuyorum.onun yaşam okuluna gitmyi düşünüyorum.Benim sorunum yüzmde doğuştan rahatsızlık vardı.Ameliyatlar oldum.daha önce çok psikolojik sorunlar yaşadım.yüzümle ilgili eskiden insanların çok dikkatini çekiyordum yüzümden dolayı şimdi düzeldim ama hala bakışlardan rahatsız oluyorum.sitenen faydalı olacağın inanıyorum. kişisel gelişim kitaplarını okumak bile bana çok büyük fayda sağladı. yardımlarınızı bekliyorum.iyi akşamlar |
Ynt: mutlu olmak hoşgeldiniz. şanal günselinin kuantum düşünme tekniği adlı cd sini aldım. bugünlerde dinleyeceğim. kuantum yaşam okuluna bende gitmeyi istiyorum. bir kaç gün içerisinde kendileriyle iletişime geçme düşüncesindeyim. yüzünüz ile ilgili olarak bu psikolojik durumdan en kısa zamanda çıkmanız dileklerimle. mutlu paylaşımlar... sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: mutlu olmak Merhaba azra41; hismiley Hoşgeldin aramıza; vien1 Kişisel kitapları okumanın yararları var. Ancak bilinçaltımıza hükmedemediği için, bu yarar kısa süreli olabiliyor. Yani, yaşadığımız sıkıntılar, insanların bizi rahatsız edici tavırları ve bizim bu tavırları algılama biçimimiz sürekli tekrarlanıyor. Telkinlere başladıysan, bu sorunu önemli ölçüde aşacaksın. Çünkü telkinler, direkt olarak bilinçaltımıza hükmediyor.Bu da bilinçli davranışlarımızın düzene girmesine yardımcı oluyor.Özellikle "kendine güven", "başkalarının düşüncelerini önemsememe", "sosyallik artırıcı" ve "sosyal fobi" telkinlerini mutlaka öneriyorum.. super Sevgiler... |
Ynt: mutlu olmak Merhaba azra41. actionsmile Doğru yerdesin. super Hoşgeldin aramıza. vien1 Güzel paylaşımlar... |
Ynt: mutlu olmak çok tşk ederim gerçekten burası müthiş site böyle sıkıntılar çeken arkadaşlar varmı forumda acba |
Ynt: mutlu olmak Olmaz mı?..Çok güzel sonuçlar alan arkadaşlar var. Siteyi gezdikçe pekçok örnekle karşılaşacaksın.. Telkinleri düzenli dinlersen, sonuç tam bir değişim olacak. Buna inan.. Sevgiler... smiliyface |
Ynt: mutlu olmak |
Ynt: mutlu olmak merhaba hismiley vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: mutlu olmak sevincli vien1 hoşgldin ben sitemizin asi blook hırçın blook cat56 si dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 AM. |