![]() |
Merhaba mili..... Merhaba mili; hismiley Hoşgeldin vien1 Aşağıdaki linklerden bilgi edinebilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ebilirim-b10.0 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ormayiniz-b8.0 Eğer soruların olursa, cevaplandırmaya hazırız... mutlu paylaşımlar... |
Ynt: Merhaba mili..... selam bende merhaba demeye geldim ama miilli nerde? |
Ynt: Merhaba mili..... merhaba ben mili |
Ynt: Merhaba mili..... Linkler açılıyor değil mi mili?.. |
Ynt: Merhaba mili..... selamlar mili, aslında diğer bir konuda senin tanışma mesajın varmıştı yeni farkettim. burdaki yanlışla açılmış sanırsam ya da özellikle sana ithafen açılmış hoşgeldin u859 |
Ynt: Merhaba mili..... HOŞBULDUKKKKKKKKKKKKK BEN FORUM VE DE INTRNT ÖZRLÜYÜM KUSURA BAKMAYIN ARKADASLAR. OKEEE |
Ynt: Merhaba mili..... Alıntı:
|
Ynt: Merhaba mili..... ARKADASLAR BENDE MÜZİKLERDEN BIR TANESINI DINLEDIM HEPSINI INDRMEYE VAKTIM OLMADI..AMA COK HOSUMA GITTII . MUZIK COK ILGIMI CEKTI ..EGO GUCLENDIRICI İDİ GALIBAA... BEN BU SITEYI DETAYLI OKUMADIM . AYRICA BEN SUAN ANTIDEPRESAN KULLANMAKTAYIM HALEN..BAKLM SITE NIN FAYDASNI GORECEKMYIM |
Ynt: Merhaba mili..... selamlar mili; Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini sırayla dinlemelisin. Çünkü bu ikisi birbirini tamamlayan telkinlerdir.. Yaklaşık bir 15 gün devemla ve azimle dinlemelisin... Ayrıca forumda büyük harfle yazmazsan seviniriz... smiliyface |
Ynt: Merhaba mili..... tamammmmmmbuyuk harfle yazmiicam utananadam |
Ynt: Merhaba mili..... şuan inceliyorum siteyi . şu telkin le ılgılı yazıları bi okiim |
Ynt: Merhaba mili..... arkadaşlar ordamısınız..inceledim baya bişiler indırdım . suan dinliyorum... pekı sohbetler ne üzerıne oluyo . bıraz bılgı verırmısnz . yanı olumlu düşünme gibi bu tarz mı . ben astrolojı ıle de cok fazla ılgılenıorum. bana bu sebebten bu konular ılgımı cektı |
Ynt: Merhaba mili..... Forumda her konu ile ilgili bilgiye ulaşabilirsin mili.. İlgili başlıklar altında sen de paylaşımlarda bulunabiirsin... Kolay gelsin.. smiliyface |
Ynt: Merhaba mili..... baya bişiler indirmişsin hayırlı olsun. ancak başlangıç olarak sadece ego güçlendirme ve suçluluk müziklerini dinlememiz gerekiyor en az bir hafta süreyle kolay gelsin |
Ynt: Merhaba mili..... vien1 |
Ynt: Merhaba mili..... sevincli vien1 hoşgldin ben sitemizin asi blook hırçın blook cat56 si dusun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |