|  | 
| 
 selam millet bu siteyei 1 yıldır takip ediyorum ama 3 gündür dinliyorum..site hakkındaki olumsuz eleştirilerden dolayı böyle bi karar almıştım..ama bişey kaybetmem bi deneyim dedim bencede faydası var pek çok sitede de dinlemesemde bu site hakkında fikir verdim.ve bu sene dahada dinç olmak için dinliycem.17 yasındayım lise 3 te sizler nasılsınız?? | 
| 
 Ynt: selam millet Hoşgeldin,Sevgiler.... | 
| 
 Ynt: selam millet hoşgeldin... keyifli paylaşımlar.... ttli3 | 
| 
 Ynt: selam millet Merhaba unbukalemun; hismiley Yanımıza hoşgeldin. vien1 Kaybettiğin bir yılı fazlasıyla kazanman dileğiyle... ttli3 Güzel paylaşımlar... actionsmile | 
| 
 Ynt: selam millet | 
| 
 Ynt: selam millet Merhaba unbukalemun. Aramıza Hoşgeldin. vien1 Güzel Paylaşımlar... super | 
| 
 Ynt: selam millet merhaba aramıza hoşgeldin vien1 henüz 17 yaşındaymışsın yani çok gençsin 1 yıldır dinlemeye başlamaman çok önemli değil o yüzden güzel paylaşımlar | 
| 
 Ynt: selam millet Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 | 
| 
 Ynt: selam millet  vien1  actionsmile | 
| 
 Ynt: selam millet  sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook | 
| 
 Ynt: selam millet Herkese teşekkürler bi sorum var kafamı karıştıran bu müzikler de placebo etkisinden söz etmek mümkün mü? | 
| 
 Ynt: selam millet evet mümkün ama şöyle ki, güçlü bir beklenti içinde olan arkadaşlar ilk dinlediklerinde buna benzer bir etki görebiliyo ancak düzenli dinlenmesi halinde sürekli bir etki hali gösteriyor. zira forumu biraz daha inceleme imkanın olursa daha iyi çözebilirsin mevzuyu hoşgeldin bu arada. iyi forumlar ( bu arada garip olan, ben şarkıları, scriptleri(ego ve suçluluk) dinlemeye başladığımdan beri sabah yorgunluğu çekmez oldum çok dinç uyanıyorum, gece geri yatana kadar da bi yorgunluk hissetmiyorum. yani duygusal olduğu kadar fiziksel etki bakımından da plasebo etkisi olmadığını söyleyebilirim.) | 
| 
 Ynt: selam millet Tesekkur ederim bugün 7.ci gunum yarın yenilerini ekliycem.ben cok agresif oldum en ufak şeyde tartışma veya kavga içindeyim inş mp3lerin etkisidir, | 
| 
 Ynt: selam millet aslına bakarsan ilk günlerde bende biraz agresiftim ama bendeki durum sürekli aynı müzikleri dinlemekten kaynaklandı sinir olmuştum hep aynı şeyleri duymaya sonra alıştım uyurken bile sabaha kadar kulağımda 4897 | 
| 
 Ynt: selam millet Uyurken kulaklıklar sürekli düşüyo çareyi bantlamakta buldum daha iyi bi çözümün var mı?cok saol bu arada ben enes | 
| 
 Ynt: selam millet Alıntı: 
 sizi etkileri olacaktır. super | 
| 
 vala bu konuda elimiz yine caponlara mahkum. umarım caponlar yeni bir icat ile bu mefhum ve alengilli konuda derdimize teknolojik bir çare üretirler şahsen ben uyandığımda ne kulaklık buluyorum nede telefonumu buluyorum. ama sesi takip edince yerini tespit ediyorum iyi forumlar | 
| 
 | 
| 
 Ynt: selam millet hoparlörüm var zaten, ama kulaklıkla dinliyorum. | 
| 
 Ynt: selam millet  dusun  alla halla boşver kulaklığı, kendine niye eziyet ediyorsun, hoporlörü duyabileceğin seviyeye kadar aç, güzel güzel çalsın  super | 
| 
 Ynt: selam millet En iyisi ben yapıstırmaya devam ediyim.forumda liseye gidip dinleyenler nsl tepkiler aliyorsunuz? | 
| 
 kulaklık dışardan gelen rahatsız edici sesleri engelliyo super | 
| 
 | 
| 
 Ynt: selam millet Haklısın ama ortam musait deil | 
| 
 Ynt: selam millet arkadaslar söyle bisey duydum ne kadar dogru ßilmıyorum ve size soruyorum foßilerden kurtulurken semptomlar yani foßi etkıleri artarmış snr kayßolurmus yani ßi nevi can cekisirmis aslı varmıdır? | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 AM. |