![]() |
slmlar herkese! ben de yenıyım ve mp3lerı az once ındırmeye basladım.oncelıkle ego guclendırme ve sucluluk duygusunu ındırıyorum.unı.ogrencısıyım ve su sıralar sınavlarım oldugundan dınlemeye 1 hafta sonra baslamayı umıt edıyorum.herkes ıcın guzel ve faydalı olur ıns..hoscakalıııınnn hismiley |
Ynt: slmlar herkese! hoşgeldin frmthmoon faydalanacağına şüphen olnmasın yoksa bu siteyi bulamazdın buldunki faydalanacaksın faydalanacaksın ki buldun :P |
Ynt: slmlar herkese! aslında boyle bır sıteyı aramıyordum google da yenı cıkan bı kıtabı arastırıyordum.insanların inanarak ve yürekten isteyerek neler yapabileceğinı , düşündüğü şeye düşüncelerini yoğunlaştırıp gerçekten isterse olableceğini anlatan ve değişik hikayelerle bu tezini ispatlamaya çalışan bı kıtap. bayagı bı reklamı yapıldıgı ıcın benım de ılgımı cekmıstı(belkı duymussunuzdur ısmı secret ) .ıcerıgı de bu sıteyle hemen hemen benzer oldugu ıcın sanırım karsıma hayatımdegıstı.com cıktı sonrasında ıse artık ben de buralıyım smiliyface inş. hayırlı olmustur bunu ılerleyen gunlerde gorucez bakalım actionsmile |
Ynt: slmlar herkese! olmuştur olmuştur secret filmide var seyret bak elalem neleri keşfetmişde biz gözümüzün önündekini görememişiz |
Ynt: slmlar herkese! tabiiki hayırlı oldu, bunu gün geçtikçe daha iyi deneyimleyeceksin sevgiler |
Ynt: slmlar herkese! Deneyımleyecegımden suphem yok.Ilerıkı zamanlarda bu deneyımlerımı sızlerle de paylasmak ısterım actionsmile |
Ynt: slmlar herkese! aramıza hoşgeldinn sevgili arkadaşım 44 kişisel gelişim alanında faydalı bilgilere ulaşacagına kesin gözü ile bakıyorum ben 44 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 AM. |