![]() |
Selam... Herkese Selamlar, Siteyi dün keşfettim, şu anda suçluluk ve egoyu sürekli dinliyorum. En az bir hafta ikisini birlikte dinlemeyi düşünüyorum. Ondan sonra eklemler yapabilirim. Etkileşimleri paylaşırım. |
Ynt: Selam... deremen hoşgeldin başarılar diliyorum |
Ynt: Selam... deremen hoşgeldin aramıza, bende senin gibi yeniyim 1 haftadır dinliyorum telkinleri,sabırlı ol düzenli dinle değişimleri farkediceksin.paylaşımlarını bekliyoruz,bol şans slmlar.. |
Ynt: Selam... hoşgeldin deremen bence sen buradan hayata dair çok şeyler derecen |
Ynt: Selam... selam Dremen hoş geldin ne iyi yaptın aramıza katılmakla.bende 1 aylık üyeyim bu site hayatını değiştirecek bundan emim olabilirsin. alk78 Dinlemeye devam. |
Ynt: Selam... Tüm iyi dilekleriniz için Çok Teşekkürler... |
Ynt: Selam... selam arkadaşlar bende yeniyim. hayat zor . çözümün bu kadar kolay olacağını sanmıyorum ama deneyeceğim..yükledim dinliyorumm.ney ler güzel ..bakalım ne olurrr..ne kazanırız..bilemiyorumm.... |
Ynt: Selam... merhaba dadali hayat zor diye başlamışsın hayata yokuşun başında durmuş yukarıya bakıyorsun oysa gitmen gereken taraf ters istikamette yani iniş aşağı yani kolay yani geri geri yürüyerek inmektense bakış açını değiştir ve koşarak in sevgiyle kal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 PM. |