![]() |
HEPİNİZE MERHABALAR..... Aranıza bende geldim:) savaşım çok büyük...Sigarayı bırakmak için savaşmaya karar verdim...Yardımlarınızı bekliyorum.....Sevgilerimle..... uy897 derty |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... hoşgeldin sevcan seni burda görmek ne güzel blissy |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... Merhaba sevcanel; hismiley Yanımıza hoşgeldin.. vien1 Bu savaştan azimle galip çıkacaksın..Başarılar... Mutlu haberlerini bekiyoruz... smiliyface |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... Aramıza hoşgeldin sevcanel ttli3 kararını destekliyorum ve başarılar diliyorum. başardığını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum. sevgiler... |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... Hoşgeldiniz. vien1 Güzel Paylaşımlar... super |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... Merhaba, ben de internette boşa zaman harcayamayı sevmeyenlerdenim. Bugün başka bir şey ararken bu siteye rastladım. İlgimi çekti, şimdi inceliyorum. Bazı sorularıma yanıt buldum, ilk önce telkinler için ingilizce içerikli link verdiğini düşünmüştüm ama bu yönde bir soru yöneltilmiş, telkinler Türkçe mi diye, Türkçe olduğu söylenmiş. Bir telkin indirmek istiyorum, deneyeceğim bakalım. |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... vien1 smiliyface |
Ynt: HEPİNİZE MERHABALAR..... merhaba vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 AM. |