![]() |
merhaba Herkese merhabalar. Ben sitenin yeni uyesiyim ve burada oldugum iciin cok mutluyum. Hayatim degisti.com tam da ihtiyac duydugum anda karsima cikti. Bir haftadir kendine guven mp3 u dinliyorum ve durusumun dahi degistigini hissediyorum umu sanirim yanlis baslamisim, simdi ego guclendirici ve sucluluk mp3 unu yukledim. Hadi hayirlisi diyorum.:) |
Ynt: merhaba Elbette hayırlısı.sabırlı olup söylenenleri yaparsan gerçekten hayatın değişir.Selamlar |
Ynt: merhaba selam Milona selam aramıza hoşgeldin.Bende yeni üyelerdenim.Hayatımız değişecek buna emin olabilirsin.Dinlemeye devam. alk78 |
Ynt: merhaba hoşgeldiniz safalar getirdiniz iyilikleri kısa zamanda deneyimlemeniz dileğiyle. |
Ynt: merhaba Merhaba milona gelişin hayrola wave |
Ynt: merhaba Milona ve gül selamlar hoşgeldiniz... Paylaşımlarınızı bekliyoruz....sevgiler |
Ynt: merhaba milona ve gül hoşgeldiniz.bende sizler gibi yeni üyelerdenim.yaklaşık olarak bir haftadır dinliyorum telkinleri gerçekten değişimler oluşuyor.sizlerde sabır ile dinler ve inanırsanız değişime uğrayacağınızdan emin olabilirsiniz.değişimlerininizi foruma bizlerle paylaşırsanız yeni üyeler için daha motive edici olucaktır. selamlar,sevgiler |
Ynt: merhaba Hoşgeldiniz Milona ve Serhat. Sevgilerimle, |
Ynt: merhaba hoş geldiniz milona (limonata geldi aklıma :) ) ve gül güldüm tabiki |
Ynt: merhaba slm,ben de bu siteye bugün üyü oldum.özgüven telkini ile ilgili mp3 indirmek istiyorum ama.indiremedim nasıl ve nerden indireceğim yardımcı olursan sevinirim k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |