![]() |
iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! Siteyi kesfetmem cok yeni olmadi,bi sure inceledim,az supheciyimdirde:) Ve aranIZA KATILMAyA karar verdim. Beni de kabul ederseniz araniza cok sevinirim arkadaslar. Aslinda bu yeni bir baslangic,hersey cok cok cok daha guzel olacak.Buna inaniyorum ve hissediyorum. Siteyi kesfetmeden bir iki hafta once ilginctir kendi kendime,(hic huyum olmamasina ragmen) inanilmaz pozitif enerji ashilamaya baslamistim,hatta sabahlari ciftetelli oynaya oynaya uyanmaya baslamistim.Ustune siteyide kesfettim ve anladimki bu pozitif enerji aslinda bana Yuce Allah'in belkide bir mesajiydi. Bak diyordu,alismalisin hep bole neseli olmaya,ilerde bir siteyle tanisacaksin ve hersey coook daha guzel olacak:) Yani siteyi bulmadan sitenin pozitif enerjisi beni bulmustu desem yalan olmaz aslinda:) O halde diyorumki, sizde hayata bir ARTI(+) verin,ve herseyimiz bol (+)'li olsun, ne gusel pozitif pozitif fena mi yani:) Hersey guzel olacak,buna inaniyorum ve hissediyorum arkadaslar. Ve hepinize BOL BOL Pozitif enerji yolluyorum buradan:) Herrrkeze hayirli Ramazanlarrrr!!!! kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! merhaba sevgili artı 1, hoşgeldin aramıza, mutlu paylaşımlar, umarız pozitifliğinden hiç mahrum bırakmazsınbizi smiliyface |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! Saol novosibir.Umarim dedigin gibi olur. .Sende bana yolla olur mu pozitif enerji,bol bol yolla hemde blissy blissy wave |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! Merhaba artı(1) ; hismiley Aramıza hoşgeldin vien1 Bu pozitifliğinle hem kendinin hem de başkalarının hayatının değişmesine vesile olcaksın. Bunu hissediyorum. Mutlu paylaşımlarını bekliyoruz. Sevgiler... http://www.hizliresim.com/2008/9/6/6804.gif |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! Yine, Yeni, Yeniden Aramıza Hoşgeldin aR+ı(1) vien1 Bütün artılar seninle birlikte olsun... art56art56 Güzel Paylaşımlar. super |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! CAnlarim benim yaw,saolun varolun sicak insanlar,ehehehe y789 Ya millet site biraz karmasik geldi bana be, ayni seyleri farkli basliklarda yazan bi ton uye var, hatta bende ayni hatayi yaptim sanirim, atladim hemen mutluluk veren besinler diye,bide baktim anaaam,zatan coktan yazmislar,hemde bi suru insan yazmis. Neyse sekerler ya,fazla bilgi goz cikarmaz demi ama,tekrar tekrar okuyunca mutlu oluruz daha cok, ahaha:) Bu arada bende beni mutlu eden bazi sarkilari paylasayim sizlerle sevgili dostlar, 1.Sertap erener : Yeni 2.Sertap Erener:Hayat Beklemez 3.Sakis Rouvas:Suspicious Minds 4.Sibel Can ablamizdan;Bence Talih vs. Neyse dostlar ya,parmaklarim yoruldu yeter bu kadar,sonra yine eklerim ben,yeterki siz mutlu olun, hic sorun deil. Hadi hoscakalin, ben kacar,Cok enerJikim cookk,(hala yaziyom ya) neyse kib,opttum cok cok,bye millet wave wave blissy blissy |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1 negüzel bir enerjiniz var güzel paylaşımlar... kiss3 |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! |
Ynt: iNANIYORUUUMM,bende Geldim MilleeeTT :) !!! merhabalar...hoşgeldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dilerim... blissy sevgiler... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 AM. |