![]() |
herkesee merhaba... öncelikle hepinize merhaba...sitenizle dün karşılaştım ve telkinlerinizin çoğunu indirdim...ego güçlendirme ve suçluluk duyguları telkinlerini dinlemeye başladım bile... smil56 ilk dinlemede bir rahatlama hissettim...umarım devamı gelir...buraya yazarım gelişmeleri... çok güzel bi çalışma olmuş gerçektende...özellikle her yerde dinlenebilecek olması çok güzel...hepinize çok çok teşekkürler... toplum olarak herkesin o kadar ihtiyacı var ki rahatlamaya...umarım bu cd lerden birçok kişi yararlanır...tekrar teşekkürler... kiss3 |
Ynt: herkesee merhaba... merhaba cat83.. hoşgeldin yanımıza.. paylaşımlarını bekliyoruz ark5 |
Ynt: herkesee merhaba... Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: herkesee merhaba... Merhabalar cat83 actionsmile Aramıza Hoşgeldin. vien1 Güzel Paylaşımlar... super |
Ynt: herkesee merhaba... vayy anasını derty hoşgeldin aramıza cat83..iyi forumlar+ telkinler.. ttli3 |
Ynt: herkesee merhaba... hoşgeldin cat83 blissy herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: herkesee merhaba... aramıza hoş geldin yolun açık va yadınlık olsun vien1 |
Ynt: herkesee merhaba... sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: herkesee merhaba... Hosgeldin. Guzel bir yere demir attin buna inan. Saygilar. |
Ynt: herkesee merhaba... açıkçası bu kadar sıcak bir karşılama beklemiyordum...inanın özellikle bugün yaşadıklarımdan sonra o kadar iyi geldiki...teşekkürler... sanırım gerçekten hayatım değişiyor... blissy |
Ynt: herkesee merhaba... Hoşgeldin sefalar getirdin vien1 |
Ynt: herkesee merhaba... vien1 aramıza hoşgeldin cat83 vien1 güzel paylaşımlar kiss3 |
Ynt: herkesee merhaba... vien1 bu sıtenın guzellegı burda zaten tamda ıhıyacın oldugu anda karsına cıkıyor.. 8977 |
Ynt: herkesee merhaba... Merhaba cat83; hismiley Aramıza hoşgeldin.. vien1 Bu sitede tüm aradıklarını fazlasıyla bulacaksın.Güzel paylaşımlarını bekliyoruz...Sevgiler... actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 PM. |