![]() |
Herkese merhabalar blissy Bende yeni geldim gerçekten etkileyici bir site google da gezerken buldum ben de uzun zamandır istediğim gibi bir iş bulamadığım için ya da şöyle desek kpss den istediğim puanı alamadığım için biraz sıkıldım. Ama burada inanılmaz faydalı bilgiler ve yöntemler okuyorum uzun zamandır bunalmış ve enerjimi kaybetmiştim sanırım sanki faydası var iyi şeyler hissediyorum bu telkinler sayesinde umarım daha çok faydalı olur. hepinize merhabalar. |
Ynt: Herkese merhabalar yanımıza hoşgeldin sancarg. bazen her yolu denediğimizi ama çare bulamadığımızı düşünürüz. yani ben eskiden öyleydim onca kişisel gelişim kitap okumama rağmen. kitabı okurken "işte bu" deyip heves dolardım, kitap bitince yine kendi içime dönerdim. burası çarelerin tükenmeyeceğinin kanıtlarıyla dolu. eminim sende çok faydasını göreceksin. mutlu paylaşımlar ark5 |
Ynt: Herkese merhabalar Merhaba sancarg. actionsmile Aramıza Hoşgeldin. vien1 Gzüel Paylaşımlarını bekliyoruz. super |
Ynt: Herkese merhabalar merhaba... vien1 hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşımlar dileriz... sevgiler... hismiley |
Ynt: Herkese merhabalar Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: Herkese merhabalar aramıza hoş geldin yolun aydınlık ve açık olsun vien1 |
Ynt: Herkese merhabalar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Herkese merhabalar Hoşgeldin sefalar getirdin vien1 |
Ynt: Herkese merhabalar aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar hismiley |
Ynt: Herkese merhabalar vien1 tam olman gereken yerdesın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |