![]() |
Ben geldim sLmLrr... ben izmir karsıyakadan aranıza yeni katıldım adım sinemm... yasım 16 ii paylaşımlar... super |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! Hoşgeldin sinem. mutlu paylaşımlar. wave |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! Alıntı:
|
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! vien1 hosgeldin aramıza sinem ttli3 |
hoşbuldumm tşk ederm .. |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! yanımıza hoşgeldin Sinem.. mutlu paylaşımlar hismiley |
|
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! Merhaba baby-sinem. actionsmile Aramıza Hoşgeldin. vien1 Güzel Paylaşımlar... super |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! hoşdelduNNnnNN vien1 Siteye girişin çok hoş olmuş girlhaha Umarım bundan sonra da varlığını böyle coşkulu hissettirirsin. Paylaşımlarını bekliyoruz. Sevgiler... actionsmile |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! merhabalar... vien1 hoşgeldiniz yanımıza... sevgiler... hismiley |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! baby-sinem hoşgeldiniz... mutlu paylaşımlar... |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! vien1 hoşgeldin baby-sinem vien1 güzel paylaşımlar kiss3 |
|
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! Hoşbulduq tşk ederm!! smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: BeN DeLduMMmmMM!! vien1 Hoşgelişlerinnnnn olaaaaaaaaaaaa aramıza mutlu paylaşımlar happy6 |
Ynt: Ben geldim merhabalar .. yanımıza hoşgeldiniz.. actionsmile konunuzun başlığı tarafımdan değiştirilmiştir... sizin vesilenizle tekrar hatırlatmak istedim.. forum içerisinde mesajlaşırken mutlaka düzgün türkçe ile yazı yazmaya özen gösteriyoruz.. büyük harf kullanmıyoruz ki bir kelimenin yarısı büyük yarısı küçük harf kullanarak zaten yazılmıyor.. uzun metin yazdığımız zaman paragraf ile bölüyoruz ki rahat okuyabilelim.. özellikle eski üyelerimiz bu konuda hassas davaranırlarsa aramıza yeni katılan dostlarda yazım kurallarına daha çok dikkat ederler.. hepinize anlayışınız ve dilimize gösterdiğiniz saygı için teşekkür ederim.. ark5 sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM. |