![]() |
Selaaam:) Merhabalar 44 Bende forumu uzun zamandır takip ediyorum, umarım benide aranıza alırsınız utananadam Herkese mutlu pazarlar |
Ynt: Selaaam:) Merhaba learning. actionsmile Hoşgeldin aramıza. vien1 Güzel Paylaşımlar... super |
Ynt: Selaaam:) hismiley Bu sitede çok güzel bilgiler var, okudukça ne kadar az şey biliyorum diye düşünüyorum hep. Öğrendikçe mutlu oluyorum uy897 |
Ynt: Selaaam:) Akşam bir komite kuralım oturalım konuşalım bakalım senide alabilir miyiz aramıza.Öyle aramıza girmek kolay değil,bir sürü şey isteriz biz.Sabah çay konulucak cafede,ortalık temizlenip paklanıcak,isteyene kahve en köpüklüsünden.Zor iş yani burada olmak.Bana acemiliğimde neler çektirdiler bir bilsen.Yol yakınken gel vazgeç sen bu işten. y789 Hoşgeldin yanımıza learning. Mutlu paylaşımlar,hoş sohbetler. |
Ynt: Selaaam:) y789 Aaaa ben çok iyi kahve yaparım, acemilik geçinceye kadar ortalığıda siler süpürürüm napalım, nasıl olsa daha çoook acemi gelir benden sonra siteye di mi sevincli Hoşbulduk, ilginize teşekkür ederim k8908 |
Ynt: Selaaam:) merhaba learning hoşgeldin yanımıza ark5 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: Selaaam:) Hoşbulduk, sanem hanım teşekkür ederim sevincli |
Ynt: Selaaam:) [b] Aramıza Hoşgeldin sefa geldin ama seni aramıza almamız için sunları hazırlaman lazım cuma günü mesayi bitimine kadar senemceye yada redflovers e ulasdır bunları * önlü arkalı nufus cüzdanı fotokopisi ve aslı * 3 tane gravatlı vesikatlık resim * saglık raporu * ikametgah ilmuhaberi * sosyal sigortalar sicil numaran * vergi numaran * bide mal beyannem * ve son mezun oldugun okulun belgeleri 5 tane fotokopsi iasrıyla birlikde sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli |
Ynt: Selaaam:) heşgeldin learning.... vien1 bende yeni sayılırım 44 bikaç gün oldu geleli.....bende çok sevdim burayı ama kısa zamanda.... gulensmiley |
Ynt: Selaaam:) vien1 learnıng.aramızdesın bıle tadını cıkar hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:13 PM. |