![]() |
Merhaba Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...Çok hoş ne nitelikli bir siteye benziyor...Emeği geçen herkesi tebrik ederim...Umarım üstesinden gelmeye çalştıgım şeyler bu site sayesınde çözülür..Sevgiyle kalın.. |
Ynt: Merhaba Merhaba hayal.(kelimenin bütünü hüsran çağrıştırdığı için bu şekilde yazmak istedim sorun olmaz umarım.) Yanımıza hoşgeldin.Bu site bana üstesinden gelinmeyecek hiç birşey olamdığını öğretti.Umarım sende en kısa zamanda istediğin adımları atarsın. Mutlu paylaşımlar. Sevgiler. kiss3 |
Ynt: Merhaba merhabalar hoşgeldiniz yanımıza.. bilgi kaynağı olarak öyle zengin biryere geldiniz ki.. aşılamayacak hiçbir problem yok.. sizinde mutlu haberlerinizi bekliyor olacağız super |
Ynt: Merhaba Hoşbulduk,umarım herşey güzel olur arkadaşlar umudum çok ama çoğu kez hayal kırıklıklarıyla kaşılaşmak yoruyor insanı..Güzelliklerle dolu günler diliyorum size... |
Ynt: Merhaba Güzellik hepimizin hakkı.İçini ferahlat ve her sabah güneşe merhaba de o bile büyük bir umut doldurmaya yetiyor içini. Umudun,huzurun yolunda yoldaş olsun. |
Ynt: Merhaba Çok teşekkür ederim sevgili red flowers...Güzel şeyler olmalı ki bu herkesin hakkı |
Ynt: Merhaba selam Aramıza hoşgeldin. vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: Merhaba Hoş Geldiniz.. vien1 Güzel Paylaşımlar... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 AM. |