![]() |
Yeni geldim Merhaba, siteye yeni üye oldum (sayilir). Scriptlerin etkisi konusunda (nedense) hic suphem yok ama scriptleri dinlemeye baslamadan önce ogrenmek istedigim bir sey var. Hamileyim, bu scriptleri bu dönemde dinlememin bir sakincasi olabilir mi? Bilgi verirseniz sevinirim... Tesekkürler ve herkese sevgiler... |
Ynt: Yeni geldim Scriptlerin hiç bir yan etkisi yok ama sizinki özel bir durum.Dinlemeye başlamadan önce bence atakan bey in cevabını bekleyin.Konudan tam anlamıyla emin olan arkadaşlar varsa zaten onlar sizi yönlendirir.Ayrıca hoş geldiniz aramıza. |
Ynt: Yeni geldim Alıntı:
Hatta hamilelik sürecini daha sağlıklı geçirmek için çeşitli özel scriptler kullanılmaktadır. Eğer sadece kişisel gelişim amaçlı dinliyorsanız ciddi anlamda bir psikolojik sorununuz yoksa scriptleri dinlemenizde bir sakinca yoktur. |
Ynt: Yeni geldim Atakan bey; Benim 5 aylık bir çocuğum var.Geceleri sesten değilde.Script içerikleri çocuğa zararlı olur diye dinleyemiyorum.Script içerikleri çocuğa zararlı değilse geceleride dinleyebilirmiyim? |
Ynt: Yeni geldim Alıntı:
Sonuçta hamileler kullanabildiğine göre çocukların dinlemesinde de bir sakinca yoktur diye düşünüyorum. Özellikle klasik müziğin zekayi geliştirdiğini düşünürsek bu açıdanda çok faydali olabilir. |
Ynt: Yeni geldim ilginiz icin tesekkür ederim. aranizda oldugum icin memnunum... :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM. |