![]() |
merhaba merhaba arkadaşlar ben utku kırklareliliyim 18 yaşındayım kişisel gelişime çok önem veriyorum burada da kendimi geliştirceğimi düşündüğüm birçok konu var forum kurucularına çok teşekkür ediyorum. |
Ynt: merhaba Hoşgeldin,iyi zaman geçirmeni ve senin için yararlı olmasını diliyorum super kiss3 vien1 |
Ynt: merhaba Merhaba utku orcun. Hoşgeldin yanımıza. vien1 |
Ynt: merhaba hosgeldinnn . . . . hayatında hoş degisimler olması dilegiyle :-) |
Ynt: merhaba hoşgeldin utku hayatımdeğişti ailesine, güzel günler geçirmen dilekleriyle. |
Ynt: merhaba sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: merhaba merhaba utku hoşgeldin yanımıza vien1 böylesi genç arkadaşların aramızda olması mutluluk verici. hayatın henüz başındayken, farkında olarak ve emin adımlarla ilerlemen mutlu bir yaşam süreceğinin müjdecisi. mutlu paylaşımlar diliyorum ark5 |
Ynt: merhaba alk78 Genc yasta kisisel gelisimin ne kadar önemli oldugunun farkinda olan birisiyle bizde paylasimlar yasamaktan mutluluk duyacagiz... Aramiza hosgeldin Utku Orcun smiliyface |
Ynt: merhaba hoş geldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dileriz... thumbsanim sevgiler... hismiley |
Ynt: merhaba Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 PM. |