Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhaba.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1173)

yanilsama 11-04-2007 03:13 PM

merhaba..

herkese merhaba..tam da ihtiyacım oldugu bır donemde buldum bu siteyi.. umarım her sey guzel olur.. sevgiler..

Merto 11-04-2007 03:44 PM

merhaba..

Hoşgeldin yanılsama,
Emin ol herşey şimdiden çok güzel olmaya başladı bile...

Sevgiler..

kanatlim 21-04-2007 05:23 AM

merhaba..

Herkes kendince bir şeyler istemiş ama bide telif hakkı problemi var!!! Atakan abi şimdi kendine özel bi gruba rep yada metal tadında bir şeyler yaptırsa herkes beğenecek mi bunu? Hadi beğendiniz bi süre sonra sıkılıp yeni şarkılar isterseniz ne olacak? Oda olmadı atakan abi sen boş ver bu istekleri her defasında grup kiralayıp şarkı yaptırmak thumbsanim buna ne para dayanır ne servet! Asıl önemli olan telkinler zaten değil mi? Hazır yeri gelmişken Atakan abi sana iki sorum olacak...

Sürekli bilinçaltı konusunda elime geçen her tür dokümanı inceliyorum, biliçaltı üzerine araştırıyorum hatta bu konu üzerine önerebileceğiniz kitaplar varsa, lütfen! Ama farklı kaynaklardan farklı yorumlar var mesela biz bu telkinleri üç hafta boyunca dinleyip sonuç almaya başladık ama okuduğum bir yazıda önemli olan sizin inanmanız değil bilinçaltının ikna olmasıdır diyordu ve bir başka yazıda ise tam tersini iddia ediyor!!! Gelde şimdi çık işin içinden! Bu ilk sorumdu bi diğeri ise Atakan abi sen bütün forumu her zaman dolaşıyor musun? Her yazılana cvp veriyorsun da? Eee o zaman zor olmuyor mu? f678h Bu arada seninle görüşmek için mail adresi istemiştim ama belirtmem gerekiyor galiba ben sürekli gece çalışıyorum güvenlik elemanı olarak yani msni aldım ama bu yüzden görüşemiyor olabiliriz.

Son bir şey daha Atakan abi bu icon'ların içinde en çok hoşuma giden bu! blissy bunu yakalayıp ısırırsam kızar mısın? hismiley

kanatlim 21-04-2007 05:25 AM

merhaba..

Yaa ben mesajımı yanlış yere yazdım galiba nasıl oldu bilmiyorum ama affınıza sığınırım. Üzgünüm!

turgay0101 21-04-2007 04:16 PM

merhaba..

Alıntı:

kanatlim Nickli Üyeden Alıntı
Herkes kendince bir şeyler istemiş ama bide telif hakkı problemi var!!! Atakan abi şimdi kendine özel bi gruba rep yada metal tadında bir şeyler yaptırsa herkes beğenecek mi bunu? Hadi beğendiniz bi süre sonra sıkılıp yeni şarkılar isterseniz ne olacak? Oda olmadı atakan abi sen boş ver bu istekleri her defasında grup kiralayıp şarkı yaptırmak thumbsanim buna ne para dayanır ne servet! Asıl önemli olan telkinler zaten değil mi? Hazır yeri gelmişken Atakan abi sana iki sorum olacak...

Sürekli bilinçaltı konusunda elime geçen her tür dokümanı inceliyorum, biliçaltı üzerine araştırıyorum hatta bu konu üzerine önerebileceğiniz kitaplar varsa, lütfen! Ama farklı kaynaklardan farklı yorumlar var mesela biz bu telkinleri üç hafta boyunca dinleyip sonuç almaya başladık ama okuduğum bir yazıda önemli olan sizin inanmanız değil bilinçaltının ikna olmasıdır diyordu ve bir başka yazıda ise tam tersini iddia ediyor!!! Gelde şimdi çık işin içinden! Bu ilk sorumdu bi diğeri ise Atakan abi sen bütün forumu her zaman dolaşıyor musun? Her yazılana cvp veriyorsun da? Eee o zaman zor olmuyor mu? f678h Bu arada seninle görüşmek için mail adresi istemiştim ama belirtmem gerekiyor galiba ben sürekli gece çalışıyorum güvenlik elemanı olarak yani msni aldım ama bu yüzden görüşemiyor olabiliriz.

Son bir şey daha Atakan abi bu icon'ların içinde en çok hoşuma giden bu! blissy bunu yakalayıp ısırırsam kızar mısın? hismiley

Merak etme dostum biz istersek neler olmaz ki ben şakıları yaparım Atakan abi de arkadaşı Manta dan müzikleri istedi mi iş tamam sana istediğin kadar şarkı yaparım music45

jael 22-04-2007 09:52 PM

merhaba..

Merhaba.Siteye bugün üye oldum.Sosyal fobiliyim.Heyecandan ölmek üzereyim.

lalezar 22-04-2007 10:46 PM

merhaba..

hoşgeldin jael..heyecanlanmana gerek yok hiç..hepimiz benzer nedenlerden ötürü buradayız...birbirimiz gayet iyi anlıyoruz...derin nefes al yavaşça bırak..gülümse..olumlu düşün..herşey daha güzel olacak...bak kendini daha fazla sevmeye başladın bile...sosyal fobililerin çekindigi şu diğer varlıklar ne menem şeyler se çekinilmeye deger degiller bu anlamda..her insan başlı başına bir alem..ve sen tüm evreni içermektesin... blissy

zenelif 24-04-2007 02:39 PM

Ynt: merhaba..

merhaba ben elif bende yeniyim aranızda daha önce kndine güven mp3 ünü indirmişttm ama şimdi mp3 indiremiyorum .çok ihtiyacım var rahatlayıp üstümdeki stresi ve güvensizliği atmaya .daha sevinç dolu yaşamaya

Merto 24-04-2007 02:41 PM

Ynt: merhaba..

Elif selamlar hoşgeldin aramıza,
Mp3 leri indirmekte nasıl bir sorun yaşıyorsun.
Linklerin üzerine gelip sağ tıklayarak hedefi farklı kaydet seçeneği ile indirebilirsin.

şımarık 01-04-2009 06:24 PM

Cevap: merhaba..

merhaba ben de bugün üye oldum keşke daha önceden bu siteyi görmüş olsaydım ama geç değil tabi.eminim çoğu şey bu site sayesinde benim için değişek

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.