![]() |
Ynt: selammmm ıstediğim telkıne geldım depresyon mesela sağ tıkla kaydet yaptım word sayfası oldu sayılar cıkıyo anlamaıdm yaneeee |
Ynt: selammmm Telkinlere gel ve hangisini istiyorsan tıkla.Tıkladığın telkinin açılan sayfasında alt alta versiyonlar çıkıcak.Depresyonda mesela: SAnat müziği, Doğa, Ney versiyonu v.s. var.Bunlardan hangisini istiyorsan tıkla ilk sayfaya.İlk sayfada Atakan Bey'in verdiği rapıd li dosyalar var onlara tıkla.Ve bu şekilde yükle. |
Ynt: selammmm yu89 doğa tıkladım kaydettım su sesı gelıyo bunlar mı ben bırı konusuyo sanıyodumm :( |
Ynt: selammmm Biri konuşuyor merak etme.Ama şimdilik net olarak duyamazsın.Bilinçaltın alıyor telkinleri.Sen dinlemeye devam et ilerleyen zamanlarda aşinalık oldukça belki sesleride duyarsın. |
Ynt: selammmm mlk34 hmmm buyusu ıcınde saklı yanee...osaman devam dınleyelım tesekkurler yardımınız ıcın |
Ynt: selammmm Sevgili Sevda subliminal teknikle hazırlanan telkinler , bilinçaltımıza yöneliktir. bilincimiz direnç oluşturacağından dolayı, sadece müzik duyarız. sesleri duymamız gerekmiyor. volümü yükselttiğimizde bazen sesler duyabiliriz.. ama duymuşuz duymamışız bunun hiç önemi yok. bilinçaltı telkinler vasıtasıyla verilen mesajları alıyor. iyi dinlemeler hismiley |
Ynt: selammmm peki bunu dınlemenın bellı saatı veya gunu var mı hergun dınlemek mı ıyı yoksa hafta da ıkı kere felan bı metodu war mı...bu pazar yanı nısanım var bu arada :) k8908 k8908 |
Ynt: selammmm hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ bu linke bir göz at istersen. tüm sorularının cevabını orada bulacaksın hismiley |
Ynt: selammmm tesekkur ederımmm ınsallah .. :) ok bakıyorum tesekkurlerr |
Ynt: selammmm hoş geldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dileriz... thumbsanim sevgiler... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 AM. |