![]() |
Herkese Merhabalar merhaba herkese umaruım kendimi daha iyi hissederim burda actionsmile |
Ynt: Herkese Merhabalar Merhaba hoşgeldin aramıza. vien1 Kendine bir rol edinmişsin ama umarım burada o 'yalnızlık' kelimesini çoğumuz için sadece zevk alınan bir duygu olarak görmeye başlarsın yakında. Kimse yalnız değildir.Sen bile!İnan bana. Mutlu paylaşımlar. |
Ynt: Herkese Merhabalar Hoşgeldin yalnızlar kraliçesi tesadüfte tesadüf yoktur paylaşımlarını bekliyoruz... sung66 sapkal89 |
Ynt: Herkese Merhabalar Alıntı:
|
Ynt: Herkese Merhabalar merhabalar hoşgeldiniz yanımıza vien1 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: Herkese Merhabalar merhabalar prenses aramıza hoşgeldin umarım iyi vakit geçiririz |
Ynt: Herkese Merhabalar merhabalar aramıza hoşgeldiniz.......prenses kalsın yalnızlığı sile bilirsin...... sevgiyle kalın s456 |
Ynt: Herkese Merhabalar vien1 hoşgeldiniz güzel paylaşımlar ve güzel değişimler diliyorum... hismiley |
Ynt: Herkese Merhabalar merhaba aramıza hoş geldin alk78 |
Ynt: Herkese Merhabalar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Herkese Merhabalar Öncelikle cevap yazan herkese sonsuz teşekkürler.. artık ben de yalnız değilim .. iyiki gelmişim iyiki varsınız ... mutlluluklar 956k |
Ynt: Herkese Merhabalar merhabalar. hoşgeldiniz. burada aradığınızdan fazlasını bulacağınıza emin olabilirsiniz. sürprizlerle dolu... çok güzel bir yer... atakan bey var sitemizin ve telkinleri oluşturan, şaheser yaratan mimar, ressam, en derseniz deyin ama süpermen gibi bi adam super o' na buradan yine selamlar super sapkal89 kendine uygun olan müzik tarzındaki telkinleri sırasıyla dinlemeye başla bence super gelişmelerden haberdar etmeyi unutma... neyse ne konuştum ama yaw. mutlu ve hoş paylaşımlar dileklerimle. sağlıcakla ve ışıkla kal... super |
Ynt: Herkese Merhabalar y789 Yaaa ben ilk geldigimde bu bölümü neden görmemisim... Hayret bana ... Hosgeldin Prenses , sende eminim burada aradigin herseyi bulacaksindir... Kafana ne takilirsa soooorrr , hic cekinme... dimi Hayal Abla... ark5 Ama once formu iyiceeeee bir dolasss bak neler var neler ??? Yalnizlikta neymis oyle... Prenseslere yakisir mi yalnizlik... O sadece kendinle kaldigin en güzel vakittir. Bir sure sonra kendi kendine diyeceksin ki : Ayy bir yalniz kalsam da su telkinlerimi dinlesem , su meditasyonumu yapsam sevincli Sevgiyle Kal.. Prenses |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:18 PM. |