![]() |
merhabalar siteye yeni üye oldum ama telkinleri 3 haftadan beri dinliyorum çok güzel ve kaliteli bir site dört senedir orta düzeyde depresyon yaşıyorum ve sosyal fobi problemim var ilk iki hafta suçluluk ve egoyu dinledim baş ağrısı gibi etkiler hissetmedim şimdi listeme kendine güven, sosyallik artırıcı koruma kalkanı gibi telkinler ekledim, şu an pek bir etki hissetmedim ama sabırlı bir şekilde dinleyeceğim. tabi ki yılların olumsuzluklarından bir anda kurtulmak olmuyor, sizlerin teşviğiniz ve yardımlarınızıda bekliyorum. |
Ynt: merhabalar hoşgaldin umudayolculuk vien1 |
Ynt: merhabalar hoşgeldiniz umuda_yolculuk vien1 etkilier oluyordur olmuyor değil ama dediğin gibi yılların etkisi de öyle bir anda gitmiyor. clapping dinlemeye devam super güzel haberlerini en kısa zamanda duyma temennilerimizla. sevincli sağlıcakla ve ışıkla kalalım... s456 Alıntı:
|
Ynt: merhabalar merhabalar umuda_yolculuk.. yanımıza hoşgeldiniz.. http://th283.photobucket.com/albums/...ardWelcome.gif aynı sorunları olan bir çok arkadaşımızdan mutlu haberler aldık .. almaya devam ediyoruz.. blissy dilerim kısa sürede seninde mutluluklarını paylaşırız.. thumbsanim bu noktada düzenli dinlemen önemli.. music45 sevgiler.. actionsmile |
Ynt: merhabalar vien1 hoşgeldin umuda_yolculuk, güzel değişimler, güzel paylaşımlar... |
Ynt: merhabalar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: merhabalar Tekrardan merhabalar bu siteye üye olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. çok güzel paylaşımlar var. Hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizin çok iyi insanlar olduğuna yürekten inanıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 PM. |