![]() |
BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... Öncelikle bütün site üyelerine kocaman bir merhaba diyorum. Yaklaşık son 2 - 3 aydır karamsarlık ve kendime olan güvende sarsılmalar yaşadığım için bu gün aklıma internette bu konuda bana yardımcı olabilecek döküman arayışına girdim. Ve bu aramalar sonunda sizin siteye rastladım, zaten adından da anlaşılacağı üzere bende hayatım değişti demek istiyordum ve site sanki beni bekler gibiydi. Şu anda indirdiğim Ego güçlendirici mp3 leri dinliyorum. Gerçekten mükemmel ve insanı dinlendiren, başka alemlere sürükleyen müzikler. HAZIRLAYANLARIN EMEĞİNE SAĞLIK. SEVGİ VE SAYGILARIMLA... kiss3 |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... vien1 vien1 vien1 hoşgeldin aramıza limanci... |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... Hoşgeldin limancı vien1 Mutlu paylaşımlar dilerim. |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... Alıntı:
Ego Güçlendiricinin yanında suçluluk duyguları telkinini de dinleyebilirsin. İlk aşamada Ego-Suçluluk ikilisinin dinlenmesi öneriliyor. |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... hoşgeldin limancı 956k 956k 956k pozitif yöndeki değişimlerini merakla izleyeceğim... |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... aramıza hoşgeldin limancı........ vien1 bu sitede hayatını olumlu yönde değiştirecek bir çok konu ve bilgiye sahip olacaksın bundan emin ol... sevgiyle kalın.......... clapping |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... vien1 vien1 vien1 vien1 aramıza hg sefa geldin guzel paylasımlar |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... limancı aramıza hoşgeldin vien1.mutlu paylaşımlar smiliyface |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... Ely'den limanci'ye iyilikler, Aramıza hoşgeldin limanci. 25889 Umarım herşey senin ve bütünün en yüksek hayrına olur. vien1 Selam ve ışık ile... |
Ynt: BENDE GELİM ARANIZA MERHABA... aramıza hoşgeldin limanci http://www.paylaskiresim.com/images/wpc52i0pzo.gif mutlu haberlerini bekliyoruz hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM. |