![]() |
Minnettarım size Arkadaşlar hepinize öncelikle merhabalar , hayatimdegisti.com u bende birçok üyeler gibi kuantum fiziği,çekim yasası gibi konularla ilgilenirken buldum ve şu an hayatımda çok büyük bir yeri var,yaklaşk 2-3 aydır sitenizi ziyaret etmekteyim telkinleri dinledim ve hepsininde etkisini 4 gün gibi kısa biz zamnda gördüm sitede emeği geçen herkese öncelikle Atakan Bey olmak üzere herkese minnettarım. En kısa zamanda paylaşımlara bende katılacağım ve hepinizi daha yakından tanıyacağım.Hepinize Sevgi ve Neşe dolu günler diliyorum.. |
Ynt: Minnettarım size Aramıza hg seref verdin mutlu ve sevinç verici haberlerini her zaman bekliyoruz |
Ynt: Minnettarım size hoş geldin. ne iyi ettin... güzel paylaşımlarda görüşmek üzere... vien1 |
Ynt: Minnettarım size merhaba akaybrl hoşgeldin yanımıza vien1 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: Minnettarım size vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar hismiley hismiley |
Ynt: Minnettarım size vien1 yanımıza. mutlu haberler ve güzel paylaşımlar diliyorum super sağlıcakla ve ışıkla kalalım... super |
Ynt: Minnettarım size hayatım değişti ailesine hoşgeldin akaybrl vien1.mutlu paylaşımlar smiliyface |
Ynt: Minnettarım size sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 PM. |