![]() |
Güzel tesadüf :) Tamamen bunalmış depresif bir anımda agl34 tesadüfen kendimi burada buldum ve ne aradığımı anlamadan üye oldum... Depresyona karşı dinlediğim müzik ve okuduğum telkinlerle biraz kendime gelir gibi oldum, dilerim bu tesadüf güzel bir başlangıç olur smiliyface hernekadar bugün kendimi ifade etme kabiliyetinden yoksun olsamda belki ilerliyen günlerde güzel paylaşımlarım olur diye ümid ediyorum actionsmile |
Ynt: Güzel tesadüf :) Müezza hoşgeldin.. Ama önce bi gül bakalım şöyle, ne o canım öyle salya sümük smileyler.. smiley kelimesinin ruhuna ters.. Sizinde ruhunuza ters.... Geçin aynanın karşısına hemen kocaman bi gülümsemeyle... Bakın nasıl değişmeye başlayacak herşey.... Hadii deneyin... |
Ynt: Güzel tesadüf :) sn müezza öncelikle hoşgeldin. aradığından fazlasını bulacağına emin olabilirsin. super mutlu paylaşımlar. |
Ynt: Güzel tesadüf :) müezza hayatım değişti ailesine hoşgeldin vien1 |
Ynt: Güzel tesadüf :) Güzel sitemize hoş geldiniz. aradığınız herşey var burada bakmasını bilirsen. vien1 |
Ynt: Güzel tesadüf :) Yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum kiss3 hepinizin uykuda olduğu bu saatte uykum kaçtı ve bir bakayım dedim pc05 güzel mesajlarınızı okuyunca çok mutlu oldum cat3500 HEPİNİZE PEMBE RÜYALAR DİLİYORUM ttli3 |
Ynt: Güzel tesadüf :) hepimiz değilll.Ben buradayım smiliyface iyi uykularrr smiliyface |
Ynt: Güzel tesadüf :) sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: Güzel tesadüf :) merhaba müezza hoşgeldin yanımıza vien1 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: Güzel tesadüf :) hoş geldin Müezza iyi paylaşımlar... sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:04 AM. |