Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=639)

hakikat1990 15-04-2009 02:58 PM

Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım

olien 17-04-2009 10:29 PM

hocam telkin içeriği okunması sart mı?

durugörü 17-04-2009 10:36 PM

Arkadaşlar aynı anda 2 telkini nasıl dinlerim yardımcı olabilecek varmı acaba telkinlerin türkçe karşılığını nerde bulabilrim

sanemce 18-04-2009 11:20 AM

Alıntı:

olien Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417862)
hocam telkin içeriği okunması sart mı?

merhaba olien.. telkin içeriklerini okumak zorunda değilsiniz. telkin içeriklerine dinlediğini bilmek isteyenler için verildi actionsmile

Alıntı:

durugörü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417864)
Arkadaşlar aynı anda 2 telkini nasıl dinlerim yardımcı olabilecek varmı acaba telkinlerin türkçe karşılığını nerde bulabilrim

merhaba durugörü

iki telkini aynı anda dinlemek doğru değil.. winamp veya media playere koyun, sırayla çalsınlar..

bulunduğumuz konunun ilk sayfasında telkin içeriği mevcut..İngilizce olan her paragrafın altında Türkçe'sini de göreceksiniz actionsmile

durugörü 18-04-2009 01:34 PM

teşekkürler

yksl 18-04-2009 03:53 PM

yksl

merhabalar foruma yeni üye oldum.aslında bu siteyi bir tesadüfen buldum iyide oldu emeğiniz için teşekkür ederim.telkin cdlerinin süresi hakkında bilgi alabilir miyim? aynı konunun doğa ve ney versiyonu arasında süre farkı varda...smil56

gokcee 30-04-2009 12:36 PM

Alıntı:

hakikat1990 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417577)
sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım

hakikat 3 aydır dinliyosun ve hala sinirmi yaıyo sende.demekki hala affedemediğin şeyler var ama bu bukadar uzun sürerse çok kötü.ben bir hafta dinledim biraz depresif bi moda sokunca bıraktım.şimdi dinlemeyi düşünüyodum ama eğer etkisi 3 ayda hala sinirlilik diye devam ediyosa dinlememk daha iyi.noralde çoktan huzur ve affetme duygusu yaşamn gerekmezmiydi.bilgisi olan biri açıklayabilir mi???

hayatimdegisti 30-04-2009 12:55 PM

Senelerce suçluluk duyguları yüzünden bastırdığımız duygular suçluluk duygularından kurtulduğumuzda tepki olarak ortaya çıkar.
Bunu bir yayın salınımına benzetmiştik.
Suçluluk duygusu yayın üzerinde ki el..
Bu duygudan kurtulunca senelerdir veremediğimiz tepkileri veririz..

Ben telkinleri dinlediğim ilk bir kaç ay ciddi tepkiler vermiştim.Sonra bunun yerini huzur duygusu aldı..

Tabii ki bu kişiden kişiye değişen bir süreç
Hakikat'da bu süreç daha uzun sürebilir.Daha önce ki mesajlarında kekemelik sorunu olduğundan bahsetmişti.Bu sorun bir çok tepkinin ertelenmesi zamanında verilememesi demek.Bu nedenle sinirli olma hali normal...Biraz daha uzun da sürse zamanla dengeye oturacaktır.

Ayrıca seminerlerde Abdullah bey'in önerdiği bir teknik var.
Bilinçaltı gerçek ile hayali ayırd edemez.Eğer geçmişte birisine tepki veremediyseniz bu kişi patronunuz bir arkadaşınız yada herhangi birisi olabilir.
O anı hayalinizde tekrar yaşayıp gerekli tepkiyi veriniz...

actionsmile

hakikat1990 30-04-2009 01:42 PM

zaten hep söylediğim gibi kekemeliğim sırasında o kadar fazla ezilmişimki kendimi affetmemde o kadar uzuyacaktır bunun bilincindeyim bu doğrultudada telkinleri zevkle dinliyorum özellikle suçluluk duygularını 1 2 hafta dinledikten sonra bırakmaya karar vermiştim bıraktım da ama sinir seviyem hep yüksekti sanki içimdeki savaştan kaçmış gibi hissettim bu yüzden telkinlere kaldığım yerden devam ettim sizler olmasaydınız hayatımda her hareketimde suçluluk hissetmeye devam edecektim 1 2 aydır hal ve hareketlerimde ilerlemeler var dik yürüyebiliyorum eskiden karşı cinse baktığımda sanki suçluymuşum gibi başımı çeviriyordumsad456 artık öyle değil kesinlikle gözlerinin içine bakabiliyorumkrzm67 suçluluk hissetmeme gerek yok bunun çok normal birşey olduğunu söylüyorum içimden hissediyorum az kaldı 1 2 ay sonrasında bu çirkin duygudan tam anlamıyla kurtulduğum zaman benim için hayat o zaman başlayacak sizleri tebrik ediyorum
alk78

sezyas 30-04-2009 04:05 PM

en kısa zmanda aktif olucam sevgılelerrrr

exceed 17-05-2009 01:54 AM

bence bu işte sabır ön planda..arkanızda bıraktığınız zaman ne kadar uzunsa yerleşen o bilinçlaltı tepkileri eritmekte uzun..bu telkinleri dinlerken hayatınıza devam edin..sizin hayatınızın bi parçası gibi..ne bileyim sigaranız gibi..sabırlı ve istikrarlı şekilde kullanılandan sonuç alınabiliyor..ama 1 ay ama 1 hafta ama 3 ay..o bilinçaltnıza bağlı sanki..inanarak yapın ve telkinleri dinlerken "aha ben telkin dinliyorum" mantığından uzaklaşın..işe yarayacak..

ebru_li 18-05-2009 12:53 PM

Alıntı:

exceed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462653)
bence bu işte sabır ön planda..arkanızda bıraktığınız zaman ne kadar uzunsa yerleşen o bilinçlaltı tepkileri eritmekte uzun..bu telkinleri dinlerken hayatınıza devam edin..sizin hayatınızın bi parçası gibi..ne bileyim sigaranız gibi..sabırlı ve istikrarlı şekilde kullanılandan sonuç alınabiliyor..ama 1 ay ama 1 hafta ama 3 ay..o bilinçaltnıza bağlı sanki..inanarak yapın ve telkinleri dinlerken "aha ben telkin dinliyorum" mantığından uzaklaşın..işe yarayacak..

Aynen katılıyorum haayatımın bir parçası gibi bu telkinli müzikler daimada hayatımda kalacaklarsevincli

AtlasAkın 24-05-2009 02:24 AM

Atakan Bey, suçluluk mp3ünü dinleyişimin ilk gecesi ve müziğin arasında "onları geri alabilirler" cümlesini yanlışlıkla olsada duyduğuma yemin edebilirim. Ama bu cümleyi telkin içeriğinde göremedim. Değişmiş olabilir mi? Ya da büyük olasılıkla ben eksik/yanlış duydum.

hayatimdegisti 24-05-2009 02:43 AM

Muhtemelen benzetmişsinizdir.İçerikte o kelimeler görünmüyor.

AtlasAkın 24-05-2009 02:49 AM

Sanırım haklısınız ama coşkulu bir ses tonu duymak bile beni mutlu etti o an, ne duyduğum önemli değil sanki bir an huzuru buldum. :)

gokcee 08-06-2009 12:46 AM

cevap için teşekkürler Atakan bey...

suxvegas 14-06-2009 11:17 PM

Çok teşekkürler...

sevillaa 08-07-2009 02:05 PM

Atakan Bey,
Öncelikle siteniz ve bu çalışmalarınız için sizi kutluyorum.
Yaklaşık 6 yıldır çekim yasası ve kendini geliştirme konularını yoğun bir şekilde araştırıyorum. NLP v.b.kurslara katıldım.
Sonuçta olayın bilinçaltı değişimine dayandığı gerçeğini buldum. Bu nedenle çalışmalarınız çok önemli.
Yalnız telkin metinlerinde bilinçaltı dilini kullanma konusunda bazı endişelerim var. Belki türkçeye çevrilirken belki aslında bilemiyorum..
Birincisi "ben dili" kullanılması daha etkili olurdu.
İkincisi "bilinçaltı olumsuz tanımı algılayamaz olumlu olarak algılar ve kaydeder" deniyor.
Bilhassa "ego güçlendirici" telkin de bu olumsuz cümle yapısı çok fazla.
"kolayca depresyona giremeyeceksin ",Kendi hakkında daha fazla düşünmeyeceksin ve ilerlemeni durduracak hiçbir soruna izin vermeyeceksin" gibi olumsuz cümleler olumlu olarak kaydedilir, diyor konunun uzmanları.
Üçüncüsü şimdiki zaman kalıbı olursa daha etkili olur diye düşünüyorum. Gelecek zaman kullanıldığı için "an" kapsamıyor. "ben huzurluyum" "ben mutlu yaşıyorum" gibi.
Ben 3 haftadır, "kendine güven" ve "suçluluğu"dinliyorum. İlk günler kendimi çok kötü hissediyordum. Şimdi daha iyiyim. Etkilerini de hissetmeye başladım, kendimi iyi hissediyorum.
Sevilay KALE
Lütfen yukardaki konuları bir gözden geçirebilirseniz, çünkü ben Gaziantep'ten yazıyorum, çok kişiyi başlattım. Dahada çoğalacak emin olun. Türk toplumunun bilinçaltı değişimine çok ihtiyacı var. Çok değerli bir çalışma yapıyorsunuz, tekrar kutluyorum

summerrose 18-07-2009 06:59 PM

Suçluluk duygularım yoktur,fakat ilk olarak bunu dinlemelisiniz demişsiniz,ilk kez dinledim ve metindekilerin aynısı, dinlerken kafamdan bir bir geçti.metni okuyunca çok şaşırdım doğrusu:(

safasakalak 16-08-2009 11:22 PM

Herkese merhaba..
Ben 8 ay önce kötü bir olay yaşadım kız arkadaşımdan ayrılmamla ilgili.Bunu kabullenemedim yada suçluluk duygusu içerisindeydim.Olaylar aklımdan çıkmıyor ve kendime daima soru sorar haldeyim.Halende öyleyim ve 8 ay geçmiş olduğunu görmek beni dahada üzmekte.Telkini dinlemeye bu geceden itibaren başlayacağım.
Faydasını görürmüyüm? Eğer göreceksem ne sıklıkla dinlemeliyim bilgilendirirseniz sevinirim.
Eğerki bu telkin işe yararsa hayatımın dönüm noktası olacağına inanıyorum.
Yardım etmek isteyen olursa özelden ulaşırsa sevinirim.Teşekkürler

hcr20 17-08-2009 12:18 AM

Slm bence telkinleri kesinlikle dinleyin ama pes etmeden.Önce suçluluk ve ego güçlendiriciyi peşpeşe günde 8 ya da 10 saat dinlemeniz gerekiyor.Sitede rehber bölümünde aradığınız tüm cevapları bulabilirsiniz.Ben neredeyse 20 gündür dinliyorum ve olumlu etkilerini ancak son iki gündür hissetmeye başladım.
İyi akşamlar

commonbabyss 26-12-2009 08:17 PM

merabalar ben 2 ay falan ego güçlendirici ve aradada kendine güven dinledim,şimdi de suçluluk dinlemeye karar verdim.suçluluğu tek olarak dinleyebilir miyim ego olmadan?

hayatimdegisti 26-12-2009 08:51 PM

Dinleyebilirsiniz sadece suçluluğu.Ancak ilk etapta beraber dinlenilmesini öneriyoruz.

commonbabyss 27-12-2009 10:11 AM

ben 2 ay boyunca ego ve kendine güven dinledim suçluluk dinlemeden ve çok agresif en ufak bişeyde sinirlenen,kavga eden ve altta kalınca köpüren biri oldum,acaba bu durum suçluluk dinlemediğim için mi oldu?

hayatimdegisti 27-12-2009 10:34 AM

Suçluluk duygusu telkini kendinizi ve başkalarını affetmeniz için temeli oluşturuyor.Ve mutlaka dinlenilmesini öneriyoruz.Bundan kaynaklanmış olabilir.

commonbabyss 27-12-2009 10:49 AM

teşekkürler hemen başlıyorm

vedat678 28-01-2010 02:10 PM

Cevap: Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

Bu telkinler türkçedir değil mi??

gülpor 30-01-2010 04:05 PM

hımm...uzun zamandır suçluluk telkinini dinlemiyordumm...iki gündür dinliyorumm...ayrıca bu telkinin içeriğini tam olarak okumamıştım...şimdi okudumda!aman allahım!neden ağlama krizlerine girdiğimi anladım...dağ gibi bulaşığı ağlayarak yıkadımağla2aklıma son üç yılın nasıl böyle yaparım dediğim olaylar ,ve konuşmalarının dökümü ,ayrıntıları ile döküldü...
dinlemeye devam etmelimiyim?zira kötü şeyleri ısrarla hatırlatıp ağlatmaktan başka, ki çözümü olmayan şeyler işin kötü yanı ...
Atakan bey anlayamadığım,hayatımı alt üst etmiş suçluluk duyduğum kararları, yani geri dönüşü olmayan durumları affedersem düzelirmiyim diyorsunuz?hüff ya kişisel gelişim başa döndüağla2bunlar her an karşıma çıkmak zorundamı?en sinir bozucu tarafıda kendi kararlarım olmayışıı...

sibelkamil 02-02-2010 09:59 PM

merhablar
siteye tesadüfen rastladım bugün anlamaya çalışıyorum fakat ben sadece müzikler dinliyorum eskik bişey var sanırım telkinleri nasıl dinleyeceğim ???

suyahapsettim 03-03-2010 04:50 PM

ne kadar hata yapsamda kendimi affediyorum ve kendimi çoooooook seviyorum

z4fer 28-04-2010 02:10 PM

Geçen gün suçluluk telkinini bilgisayarın hoparlöründen açtım. Anneme hiçbişey söylemedim. Müzik dinliyorum sanıyodu herhalde. Ama o gece annem bana korktuğu şeylerden karışık rüya gördüğünü söyleyince şarşıdım. Sadece 2-3 kere dinlemeyle etkilenmiş. Üstelik ben hiçbişey söylemedim ona. Böyle bişey dinliyorum diye. gerçekten işe yaradığını gösteriyor bütün bunlar.

DeLiTaY21 03-05-2010 09:34 PM

bize geçmişimizi hatırlatıyor sanırım.bunu dinlememizin nedeni nedir ?

yagmur09 06-05-2010 11:22 AM

geçmişle yaşıyorum hep

selo2951986 06-05-2010 11:50 AM

dinlemeye devam ettikçe geçmişle bağlar kopuyo ve anı yaşadığımı hissediyorum.endişelerim çok azaldı mükemmel hissediyorum:)

DeLiTaY21 06-05-2010 09:34 PM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732884)
dinlemeye devam ettikçe geçmişle bağlar kopuyo ve anı yaşadığımı hissediyorum.endişelerim çok azaldı mükemmel hissediyorum:)

umarım bende de öylee olur.şuanda çok zor günler geçiriyorum:(

browser 06-05-2010 10:37 PM

Suçluluk telkini dinleyerek.... bilinçaltındaki olumsuz düşünceleriyin..bilinç düzeyine çıkarmışsın... bastırılmış insanı rahatsız eden duygular düşence kalıpları.. rüyalar görme iç sıkılması gibi belirtiler.. verir..suçluk telkinin dinleyerek bunlara davetiye çıkarmışsın bunlarda davete uymuş gelmiş..bunların hesapını görecek biletini keseceksin... bu hesaplaşmada sallandıgın tökezlediğin olacak gel gitlerin olacak ama gladyatör filmindeki gladyatör gibi ayakta kalacak bileti kesip hesapı kapatacaksın.. Zaten dinledigin suçluluk telkini karşısında.. bu olumsuz düşünce kalıpları kendilerini tehtit altında görmüş olsa gerek ki.. davete icabet etmişler..

selo2951986 07-05-2010 01:19 AM

gelgit döneminde olabilirsin o dönemde ben neredeyse bırakıyordum dinlemeyi hatta inanmıyordum geçeceğine ama geçtikten sonra inanılmaz rahatladım.sabredip dinlemeye devam edersen bu dönemleri aşacağından eminim.benimki biraz uzun sürdü ama sabrettiğime değdi.inşaallah seninki daha kısa sürer.o dönem kabuslar ve sıkıntılarla geçiyo,bilinçaltındaki olumsuzluklar bir süre direniyo ama sonunda kazanan sen oluyosun:))bu arada sen dinlemeye ego ve suçlulukla mı başladın?listen biraz kabarık geldide.

tülsüm 07-05-2010 03:33 AM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738689)
gelgit döneminde olabilirsin o dönemde ben neredeyse bırakıyordum dinlemeyi hatta inanmıyordum geçeceğine ama geçtikten sonra inanılmaz rahatladım.sabredip dinlemeye devam edersen bu dönemleri aşacağından eminim.benimki biraz uzun sürdü ama sabrettiğime değdi.inşaallah seninki daha kısa sürer.o dönem kabuslar ve sıkıntılarla geçiyo,bilinçaltındaki olumsuzluklar bir süre direniyo ama sonunda kazanan sen oluyosun:))bu arada sen dinlemeye ego ve suçlulukla mı başladın?listen biraz kabarık geldide.

merhabalarbende yeni katıldım aranıza 3 gündür dinliyorum suçluluk ve ego telkinlerini ama bazen daha kısa süre dinlediğim oluyor yani henüz günde 8 saat kadar dinlemedim ama böyleyken bile etkisini göstermeye başladı valla...ara ara ağlasamda kendimi biraz daha rahatlamış hissediyorum sanki.bütün bunlara gerçekten çok ihtiyacım var.çünkü bi an önce karanlıktan kurtarmam lazım.artık yeter bu kadar tembellik pekisizce ne kadar devam etmeliyim suçluluk ve egoya biraz kilo fazlam varda bi an önce onada başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevirim

selo2951986 07-05-2010 06:24 PM

merhaba hoşgeldiniz.isterseniz ego ve suçluluk telkinlerini 80-90 saate tamamlayın ondan sonra listenize diğerlerini ekleyin.normalde bu telkinleri günde 10 saatten bir hafta on gün dinlemek gerekiyo.eğer bu süre sonunda rahatladığınızı hissediyorsanız suçluluk telkinini çıkarıp diğerlerini ekleyebilirsiniz.başarılar dilerim:)

merhaba_23 24-09-2010 05:38 PM

merhabalar benim sorumda şu yönde olacak bu telkin yazılarını direkt Türkçe'ye çevirerek dinliyoruz... yanlış anlamayın ama bana bunlar sade geldi(aynı zamanda dinliyorum da kötülemek amacı ile değil yani :D) ingilizceden çeviri yapmak yerine bize özgü bize ait değerlerle, cümlelerle telkinimizi yapsak daha orjinal daha iyi olmaz mı örneğin İstiklal Marşı'mız gibi onu başka bir milletin marşı yapamayız demi?????? teşekkürler emeğe geçen herkese ...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM.