Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Subliminal Recording System Kullanımı-TÜRKÇE VİDEO ANLATIMI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464351)

Houner 03-06-2010 01:24 PM

Cevap: Subliminal Recording System Kullanımı-TÜRKÇE VİDEO ANLATIMI

sen programı kullanmayı düşünüyormusun delitay? bana biraz uğraştırıcı geldi o yüzden şimdilik denemeyi düşünmüyorm

DeLiTaY21 03-06-2010 02:43 PM

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749951)
sen programı kullanmayı düşünüyormusun delitay? bana biraz uğraştırıcı geldi o yüzden şimdilik denemeyi düşünmüyorm

ben düşünüyorum.henüz kurmadım ama videodan izlediğim kadarıyla karışık geldi bana da.ama belki de beceririz.telkin metinlerini nasıl hazırlayacağız, nasıl programa gömeceğiz ve bunun yanında uygun bir müzik nasıl bulacağız bunlar hep soru işareti.o yüzden sadece öğrenmek için yapmak isterim.ayrıntılı bir şey yapabileceğimi sanmıyorum.ama belki beraberce yapabiliriz fikir alış verişiyle...

arca 06-06-2010 11:37 PM

Evet bayağı bir karışık görünüyor. Deneyelim bakalım teşekkürler.

RenaC 21-06-2010 12:59 AM

Merhaba arkadaşlar bu programı nasıl kullanacağımızı birisi video ile ayrıntılı bir şekilde anlatsa ne kadar güzel olur değilmi

asocum 27-06-2010 11:07 PM

evet lütfen programı kullanabilen varsa anlatabiliri mi???????

strongman 31-07-2010 01:52 AM

Alıntı:

UqUr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592035)
Subliminal Recording System'in aslında kullanımı oldukça basit. Lakin Türkçe açıklamalı bir kaynak olmadığından birçok kişi ya kullanamamakta ya da yanlış kullanmakta. Ben bu programı uzun bir zamandır kullanıyorum. Herkese yardımcı olabilmek adına bir video dersi hazırladım. Bu sayede herkes kendi kaydını hazırlayabilir. Ama unutmadan. Eğer telkin kalıplarını hazırlamayı bilmiyorsanız, yapacağınız çalışmalar asla uzmanlarınkinin yerini tutamaz. Son olarak bu teknileri kötü amaçlı kullanmayacağınızı hatırlatmıyorum bile...

Dikkatle İzleyin. Anlayamadığınız birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz...

Videoyu Tam Ekran İzleyiniz.

kardeş paylaşım için saol ama video falan çıkmıyor ?

arca 01-08-2010 12:37 AM

Doğru site aktif paylaşıma kapatılmış....

thernic 14-08-2010 05:27 PM

video adresi elinde oln varsa paylaşşın lütfen

teknolabs 21-11-2010 10:07 PM

Windows 7 kullanıyorum ve program çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Programı başka bir linkten yollayabilir misiniz?

Muhammed Said 14-03-2011 08:31 PM

Video için teşekkür ederim,ancak ben programı internette bulamadım,bulabileceğim bildiğiniz bir yer varsa söyleyebilirmisiniz,şimdiden teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 PM.