Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=4393)

debiantech 02-08-2010 05:09 PM

Cevap: Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

üçgömlek adresinden audacity.sourceforge.net audacity adlı programı indir naturayıda audacity birlikte çlıştır.Audacity digital olarak kaydedebiliyor.Mp3 olarak kaydetmek için bir plugini var onu da kurmak zorundasın.

MMSI 07-08-2010 12:04 AM

Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Arkadaşlar programı indirdim ama hiç birşey anladım.. dediğiniz frekansları nasıl yazıyoruz nereye yazıyoruz çok dinlersek bir zararı olur mu neye niçin dinliyoruz..
http://img343.yukle.tc/images/72331111111111.JPG

nasıl ayarlamalar yapıyoruz. bana tam anlamı ile açıklarmısınız yeniyimde kusura bakmayın

Sevgiyle kalın.

strongman 07-08-2010 04:00 AM

Alıntı:

mmsi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760990)
Arkadaşlar programı indirdim ama hiç birşey anladım.. dediğiniz frekansları nasıl yazıyoruz nereye yazıyoruz çok dinlersek bir zararı olur mu neye niçin dinliyoruz..
http://img343.yukle.tc/images/72331111111111.JPG

nasıl ayarlamalar yapıyoruz. bana tam anlamı ile açıklarmısınız yeniyimde kusura bakmayın

Sevgiyle kalın.

arkadasım burda hepsı yazıyor umarım yardımcı olmusumdur..
BETA DALGALARI

ATİKLİK KONSANTRASYON

Beta beyin akımı durumu zihninizi keskin ve odaklanmış bir şekilde tutar.Beta durumu halinde, beyniniz kolaylıkla bilgiyi analiz ve organize eder, bağlantılar kurar ve yeni düşünceler ve çözümler üretir.Beta işyeri verimliliği, sınav çalışması, sunum hazırlamak, yüksek seviyede konsantrasyon ve atiklik gerektiren diğer aktivitelere kalkışmak için yardımcıdır.

Beta dalgalarını kullanırken her saat için mutlaka 10 dakika Alpha dalgaları veya Theta dalgaları kullanın.Çok fazla beta endişe (tedirgin ) , kaygılı veya gergin hissetmeye neden olabilir.

ALPHA DALGALARI

YARATICILIK GEVŞEME ( DİNLENME ) GÖZÜNDE CANLANDIRMA ( TASAVVUR ETME )

Alpha beyin akımları beta durumunun hızına karşı yavaş bir kontrastıdır.Bu dinlendirici ( gevşetici ) durum yaratıcı enerjinin ve mutluluğun akmasına cesaret verir,destekler.Alpha beyin akımı durumu derin düşünme, problemleri çözmek, gözünde canlandırma, yaratıcılığımıza doğru giriş yeri ( geçit ) görevi görmede idealdir.

Her bir saatlik çalışma döneminden sonra 10 dakikalık Alpha dalgaları beynin beta dalgalarına ara verdirir ve bilgileri özümsemede ( kavramada ) yardımcı olurlar.Alpha kendi kendini hipnoz için idealdir.

THETA DALGALARI

DERİN GEVŞEME MEDİTASYON HAFIZA ARTIRMA

Betaya göre daha yavaştır.Theta beyin akımı durumu hafif uyku halinde rüyalı olduğumuz sırada çıkar.Sıkça hayal içinde olmak gibi tasvir edilir.Theta frekansı stresten kurtuluş ve uzun süre önce unutulmuş anıları geri çağırmakla ( hatırlamakla ) beraber bağdaştırılmaktadır.Bu alacakaranlık durumu derin meditasyonu, tüm sağlığı iyileşmiş olarak sonuçlanmayı, daha az miktarda uyuma ihtiyacını, artmış yaratıcılığı, öğrenmeyi artırmayı ortaya çıkarabilir.

Hareketli bir gün içinde çok fazla beta dalgalarından kurtulmak için, 5-15 dakika Theta dalgasını kulaklığımızdan dinlediğimizde mini meditasyon yaptırır, odaklanmış düşünceden beyine ara verdirir ve canlandırıcı şekerleme ile tadını çıkartırsınız.

MMSI 07-08-2010 09:00 AM

mesala burada
Alıntı:

Delta (0-4 Hz) Derin uyku Bu dereceye beyni sokmak gerçek zaman alabilir. Eğer yeterince bu durumu sağlarsak astral seyahat için uygun olabilir.(lusidcilerede uyar kanımca)

Theta(4-8 Hz) Hayal kurma imgeleme çalışsacaksanız iyi gelebilir.

Alpha(8-12 Hz) relaksasyon rahatlama ve kimilerine göre beynin vücüdü iyileştirmeye başladığı frekans aralığı

Alpha 2(12-15 Hz) konsantrasyon odaklanmanız için iyi gelecektir.

Beta1(15-18 Hz) problem çözme Normal durumumuz ve Bilinçin susmadığı anlar. Devamlı birşeyler düşünen beyin

Beta2(18-25 Hz) Anksiyete Endişe, kaygı, korku, gerilim, sıkıntı gibi anlar .

0 - 25 Hz arası beyin aktiviteleri arası beynimizin yapdığı dalgalanmadır. Burada ki frekanslara göre kendi istediğiniz tını ayarına getirirn Natura Sound trerapy i . KULAKLIK Kullanmıyorsanız etkileri göstermiyecektir.

Birde Programın Kendisi Dalga boylarına ayırmış. Dalga boyları ve yararları .

Beta 13-16 Hz
Dikkat ve Konsantrasyon
Beta durumunda odaklı ve keskin tutacaktır. Beyniniz kolayca analiz,organize bilgi,bağlantı kurma ve yeni fikirler üretme durumunda olacaktır. Bu durum size Sınav hazırlıklarında,spor yaparken, sunum yaparken veya dikkat gereken herhangi bir durumda size dikkat ve konsantrasyon sağlayacaktır.
Alpha 8-12 Hz
Yaratıcılık,Rahatlama,Görselleme
Alfa durumu Betadan daha fazla fark yaratır. Rahatlama hissi size ,güzel görme ve yaratıcı bir enerji sağlayacaktır. Alfa durumu ortamdan soyutlanma,problem çözmekte ve imgelemede ,yaratıcılınızın çıkış noktası olmasını sağlayacaktır.
Tetha 4-7 Hz
Derin Rahatlama, Meditasyon ,Hafıza
Daha yavaş dalgalanma Teta hafif uyku durumunu yansıtır. Bu durum Lucid Rüya kontrolü için tasvir edilir. Teta dalgalanması stress atmak ve unutulmuş bilgilerin hatırlanması için uygundur. Bu batış durumunda derin meditasyon size daha iyi sağlık,daha az uyku, daha fazla yaratıcılık ve gelişmiş öğrenim sağlıyacatır.
Delta 0-3 Hz
İyileşme ve Derin uyku
Delta dalgalanması en yavaş olandır derin uykuya özdeşdir. HGH büyüme hormonu salgılatır. HGH iyileşmeye yardımeder. Delta durumu uyanıkken ulaşabilirseniz , size bilinçüstü(yada bilinaltı) sınırsız beyin aktivitesi bilinçli yapılabilir kılar.

Programın açıkladıklarını kendi yorumum ve ingilizcem yettiği kadar size aktardım. Umarım yararlı olur

efendim frekans ayarları nedir peki kafama göre yapmayacağım değil mi ?
ayarlamaları anlamadım mesala 18 denmiş orada ama 18 yok progrramda görüldüğü üzere '' Beta2(18-25 Hz) '' hem ben orada beta 2 göremiyorum hemde 18 sayısı yok 16 ya kadar var.

Yanlış birşey yapmayalım. Yeniyiz zaten pek ruh sağlığımızda yerinde değil daha çok bozmaktan korkuyorum takıntılarım var neutrali5

ntemmuz 07-08-2010 04:40 PM

herkese merhaba,
ben bu programı indiremedim,yardımcı olursanız çok sevinirim.

MMSI 08-08-2010 04:26 PM

Arkadaşlar nasıl kullanabilirim ayrıntılı bir açıklama yapabilirmisiniz foruma yeni üye olduğum için pek bilmiyorum bu tarz şieyleri yukarıda resimdede verdiğim şeyi ayarlamasını filan kullanmnasıını açıklarmısınz

julia1240 13-08-2010 12:38 PM

arkadaşlar dün beni bu programı indirdim ve virüs girdi bilgisayarıma, dosyalarım gitti patrondan yediğim fırça cabası tabii. bir yerde hatamı yaptım acaba?

RenaC 13-08-2010 12:41 PM

Alıntı:

julia1240 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762059)
arkadaşlar dün beni bu programı indirdim ve virüs girdi bilgisayarıma, dosyalarım gitti patrondan yediğim fırça cabası tabii. bir yerde hatamı yaptım acaba?

Ben kullanıyorum programı problem yoktur.İndirdiğiniz siteden veya başka bir yerden virüs bulaşmış olabilir.Bunun için bilgisayarınızda bir antivirüs programı kullansanız iyi olur

RenaC 13-08-2010 12:58 PM

Alıntı:

mmsi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761157)
Arkadaşlar nasıl kullanabilirim ayrıntılı bir açıklama yapabilirmisiniz foruma yeni üye olduğum için pek bilmiyorum bu tarz şieyleri yukarıda resimdede verdiğim şeyi ayarlamasını filan kullanmnasıını açıklarmısınz

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post762060

Faydalı olabileceğini düşünüyorum.Eğer kullanamazsan orda hazır fonksiyonlar var onları kullanabilirsin.

Üstte presets bölümünün altında factory butonuna tıklarsan karşına bir sürü seçenek çıkacak uyku,stres,enerji,rahatlama gibi seçenekler var ingilizce yazıyor bunları kelimeleri öğrenerek çok rahat cevirebilirsin.Bunlardan birine tıkladığın zaman o kendisi ayarlı bir şekilde çalacaktır.Sen sadece istediğin sese ayarla yeter

MMSI 12-09-2010 10:43 PM

TR-ance arkadaşımızın bize sunmuş oldugu çakra açma frekansını bulamadım bunu bulmam konusunda yardımcı olurmusunuz birde

asıl önemli olan bir nokaya deyinmek istiyorum C C2 G A şunların açıklamasını bana bilen birisi öğretebilir mi?

Sevgilerimle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM.