Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   SUBLİMİNAL MSJ.VARMI? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227145)

aacayipm 13-02-2009 11:30 PM

SUBLİMİNAL MSJ.VARMI?
 
Selamlar.Subliminal tekniklerin uzun süredir Dünyada kullanıldığını bilen ancak burayı yeni keşfeden ve henüz tamamen incelemeyi bitirmemiş birisi olarak;aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu öncelikle belirtir katılan herkese,emeği gecen gecmeyen tüm gönüllere kucak dolusu sevgilerimi sunarım....
Benim sizlerle paylaşmak istediğim bir sorunum var.daha doğrusu ülkemizde böyle bir sorun olduğunu düşünüyorum.İnşaallah yanılıyorumdur yanılmıyorsamda çevremdeki herkesi bu konuda uyarmayı kendime görev ahdettim...
Sorunum olduğunu şu linkteki haberi okumakla beraber anladım:

Türkiye Subliminal tehditi altında | netpano.com - Haber sitesi

bu makalenin son paragrafında çocuklar tehdit altında başlığınıda okuduysanız eğer,bununla alakalı olarak 10 yaşındaki oğlumda yaklaşık 2 aydır gözlemlediğim davranışlarının olumsuz yönde değiştiğini izledim.
Genele baktığımda hayatında değişen birşey yoktu.Ancak son zamanlarda şu an isim vermeyeceğim bir müzik tarzı ve grubu dinlemeye başladığını söyleyebilirim.
İnternette yaptığım küçük bir araştırmada subliminal teknikleri kullanarak bazı grupların dinleyici kitlesine bu tarz mesaj ilettiklerini öğrendim.

Benim yardım istediğim konu ise yine buna yönelik.
ACABA bir müzik içinde subliminal mesaj varmı?yada bahsettiğimiz telkinleri gösteren bir program mevcutmu?bunu arıyorum.
Şimdiye kadar baktığım tüm programlar subliminal mesaj yapmaya yönelik.Yani tüme varım.Ben çözmeye yönelik tümden gelen program arıyorum.
Okuduğunuz ve sabrettiğiniz için teşekkür ederim.
İyi günler

aacayipm 14-02-2009 08:26 PM

subliminal
 
sanırım bu konuyla ilgili bir program yok.Şimdi uygulama olarak oğluma ego güclendirici telkini dinletmeye başladım.sırasıyla kendine güven ve koruma kalkanı dinletmeyi düşünüyorum.10 yaşında normal gelişim çağındaki erkek çocuğum için bunlarla ilgili önerilere açığım.
Teşekkürler

yeni bir hayat 15-02-2009 02:02 PM

Alıntı:

aacayipm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309514)
sanırım bu konuyla ilgili bir program yok.Şimdi uygulama olarak oğluma ego güclendirici telkini dinletmeye başladım.sırasıyla kendine güven ve koruma kalkanı dinletmeyi düşünüyorum.10 yaşında normal gelişim çağındaki erkek çocuğum için bunlarla ilgili önerilere açığım.
Teşekkürler


Merhabalar,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..
Yazdığınız telkinleri oğlunuza güvenle dinletebilirsiniz..
Çocuklar için depresyon,sosyal fobi telkinleri önerilmiyor..

Sevgiler..actionsmile


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.