![]() |
Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // Herkese Selam.. Daha Öncedende Bu Program Hakkında Bir Konu Açmıştım Fakat BeLirLi Sorunlar Meydana Gelmişti.. Zaten O Zamanki Crack Dediğim Dosya Trial Süresini Resetlemeyle Alakalıydı.. ( Gene Demo Kullanım Vardı.. ) Fakat Şimdi Uzun Araştırmalarım Sonucunda Programı Full Versiyonuyla Kullanabileceğimiz Crack'i Buldum.. Umarım İşinize Yarar.. smiliyface Crackleme Aşamaları 1) İlk Önce Programı Kurun Fakat Kurduktan Sonra Programı Açmayın.. 2) İndirdiğiniz Linkteki "ssync.dll" adlı dosyayı (Crack Klasöründeki RaR Dosyasının İçindedir.. ) ' C:\Program Files\Neuro-Programmer 2 Professional ' Adlı Klasöre Kopyalayınız.. 3) Kopyaladıktan Sonra Programı Başlatınız.. Başladıktan Sonra Bu Keyle Registry OLunuz.. İlk Haneye Yazılacak OLan = TEAM DVT İkinci Haneye Yazılacak OLan = Q3YGV7-VRQ02K-YC4GPK-Z0B4WY-AHA7GC-JHXAC1-D8RB2X-6WD1J5 Download Linki : http://w17.easy-share.com/1701449782.html SevgiLer.. |
Çok teşekkürler. |
merhaba link hata veriyor acaba yeniden koyabilirmisin |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // Yeni LinK : RapidShare: Easy Filehosting |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // tşk ama 2 linkte hata veriyor. |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // kontrol ettim 2. link sağlam...actionsmile |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // Bu linkten indirilen (2inci) dosyada bir problem var sanırım. Benim bilgisayarın ayarlarını bozdu arkadsaşlar. Geri yükleme yapmak zorunda kaldım. Bi kontrol edin dosyayı lütfen. |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // Alıntı:
Merhaba.. Yeni Koyduğum Linki Ben de İndirdim Çünkü Makinama Dün Format Atmıştım .. Bende Tıkır Tıkır ÇaLışıyor.. Buraya Koyduğum Dosyaların %90 Civarını Zaten Kendimde Deniyorum.. |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // mehmet abi haklı bendede açılmadısevincli link sağlam ama pcye inende bi sorun var...dusun2 |
Cevap: Neuro Programmer 2 + Crack // Bu Sefer İşe Yarıyor.. // merhaba 2. linkte school project diye bir klasör açılıyor ve içinde set up yok bir tane daha rar dosyası çıkıyor ve oda şifre istiyor beceremedim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |