Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   danismanlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90730)

bluemoon24 02-01-2009 03:51 PM

danismanlik
 




* herkesin oh kebap sandığı ancak kesinlikle öyle olmayan bir meslek.hangi konuda danışmanlık yaptığınıza göre büyük değişiklik gösterse de ,temel olarak danışmanlık yapanların ortak yaşadığı bazı durumlar vardır.



öncelikle eğer client site ında çalışıyorsanız işiniz 2 kat zorlaşır.client ta olduğunuz için devamlı suretle dikkatli olmanız gerekir..oturmanıza ,insan ilişkilerinize..



devamlı şekilde sınanacaksınız bir kere buna hazırlıklı olur.normal iş yerlerinde ilk 3-4 ayda biten bu süreç danışmanlık yapıyorsanız hiç kesintisiz sürer.o kadar para ödüyoruz bakalım gerçekten bir işe yarıyor mu bu adam diye devamlı suretle sınanırsınız.ayırca çalıştığınız şirketin emektarları ile %80 papaz olursunuz.sonuçta dağdan gelip bağdakini kovmaktasınızdır. ayırca devamlı suretle bir yerde yumruğu vurmanız gerekmektedir.sonuçta oradaki işleri düzeltmekle yükümlüsünüz.ve unutmayın -bu altın kuraldır- size



* araba dolusu para ödüyorlar.ters giden bir durum olduğunda ilk parmakla gösterilecek olan sizsiniz.



bir de mobile bir consultant iseniz.. 2 yıl o ülke ,3 ay o otel odası, 2 yıl şu ülke derviş gibi gezersiniz.



şimdi eminim bazıları "daha ne istiyorsun,gezip duruyorsun işte" diye düşünüyordur.ama kazın ayağı hiç de öyle değil.yerleşik bir hayat kurmamak,uzun süreli bir ilişki yaşayamamak,yaşansa da sevdideğin yanında olmaması..bütün bunlar insanı bezdirmeye yeter de artar bile.



bir de hasta olup evde kalsanız bile normal bir gün akışı içinde 14 telefon gelebilir,müşteridir arayan..cevap vermeniz lazım.



haa iyi tarafları yok mudur vardır tabi. gezmek, eğer seviyorsanız business development ile direkt uğraşmak, network ünüzün inanılmayacak derecede artması , neredeyse kendi başınıza hareket edebilmeniz ve işin maddi tarafı artılardır.



böyle bir meslektir.

Kaynak: EkşiSozluk


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.