![]() |
cocuklugun hatira defteri sayfalari * her baktığımda beni yıllar yıllar öncesine sürükleyen sayfalardır. ilk okul birinci sınıfta yeni yeni yazmayı ve okumayı, arkadaşlığı öğrenmeye başlayan küçüklerin karman çorman el yazılarıyla anlatmaya başladıkları sevimli şeyleri içinde barındıran özel sayfalardır bunlar.. açtım baktım bir kaç tanesini okudum.. kimi nerdedir acaba diye düşündüm.. kimiyle hala görüştüğümü düşünüp mutlu oldum, elim telefonuma gitti.. ne komik hayaller varmış o zaman ve ne güzel ne sade dilekler.. aynen copy-paste yapmak gerekirse.. işte çocukluğun hatıra defteri sayfalarından bir kaçı.. seni çok seviyorum. başarının gitmesini ayrıca hayat bilgisi testinde 30 üzerine 30 alman başarını ortaya çıkarıyor.umarım müdür hanım' ın testinde umarım hepsini doğru yarsın!... başarın umarım hep böyle sürer.. ya da selgili ... seni çok seviyorum bilgi testinden 30 üzerinden 30 alırsın. başarın umarım hep böyle sürer. seninle hiç küsmiyeceğim. derslerine başarılar dilerim.. Kaynak: EkşiSozluk |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM. |