![]() |
yaprak dokumu * dizinin müdahil avukatı olarak yargılanmasına katılmak isterim. - aile yaşantısında çocuklardan biri bir felaket yaşadığında, ebeveynler "tamam ulan ne yaparsan yap, nasılsa başın yanacağı kadar yanmış" demezler, kızlarının bakire olmadığını öğrendiklerinde "tamam kızım bütün türkiye'yle yatabilirsin nasılsa bakire değilsin" hiç demezler. aile içi denetim ve disiplin yaşanan felaketlere endeksli değildir, alışkanlıktır, saçmalıktır, şudur, budur. - hayriye hanım paragöz, hayriye hanım kötü. bence de kötü bir karakter ama çok tipik, faydacı ve çıkarcı türkiyeli bir anne neticede. - evet leyla'yı bütün kadınlar gibi ben de dövmek istiyorum. enişte baldan tatlıdır ama öyle değil. - şevket tüm yaşananları bence çok kolay atlatıyor. misal f tipine konmalıydı. görüş ve telefon yasakları için açlık grevi yapmalıydı. özeleştiri sürecine sokulmalıydı. burjuva özentileri törpülenebilmeliydi, ailenin yaşadığı bu duruma el koyarak gerekirse proletarya diktatörlüğü ilan edebilmeliydi. - fikret nasıl bir arıza çıkaracak asıl onu merak ediyorum. çıkarmayacaksa da çıkarsın. alkolik olsun mesela ya da cevriye'ye şiddet uygulasın. silkelensin, insani bir davranış göstersin. Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM. |