![]() |
mahir hasanov * en onemli uzmanlik alani sinavlarda puan kirma olan azeri itu matematik muhendisligi topoloji ve modern analiz hocasi.gercekten bir dehadir not kirma hususunda her hoca puan kirabilir, du$uk not verebilir, ancak mahir diger siradan hocalardan cok farklidir $oyle ki: topoloji vizesinden cikmis tembellikleri ve kopyalari ile meshur iki ogrenci sinavda kitap defter artik ne buldularsa acmis, dahasi gerek birbirlerinden gerek sagdan soldan onaylattirdiklari cevaplari kagida do$emi$ olduklarindan dolayi ne$e icinde sekerek yurumekte ve bir yandan aralarinda gaz modunda sinavin analizini yapmaktadirlar: -hoca $aane cektim valla, hepsini yaptim, en a$$a 80 koyacam, hayatta daha du$uk gelmez -var ya bak senle ayni yaptik ta bi yerde senin bi eksik vardi, ben orayi da tamamladim, 5 puan da ordan gelse ben de kesin 85 falan alirim. -ooo $aane oldu bu ya, yirttik bea off genclerimizin bu ne$eli hali hasanov'un notlari aciklamasiyla son bulacaktir ne var ki ilki 2, ikincisi 5 puan. bu iki kişiden biri olmadığımı, sadece kantinde yapılmış bir muhabbet esnasında edinmiş olduğum bilgiyi aktardığımı da belirtmeliyim bir karışıklık olmaması için. Kaynak: EkşiSozluk |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:49 PM. |