![]() |
maddi durum * önce bir kalıp sabunu,olmadı bir büyük jöle kutusu kadar vazelini elinize sürün, zira maddi durum yağışlı havalarda kayganlaşıyor, ne ele ne avuca geliyor.. - oğlumuz ne iş yapıyorlar ? - mücver işi ediyor bizim oğlan? ben yani ? burda benden başka insan da yok ama? - yani ? - gıda sektörü ? - haaaa! - yaaaaa. - maddi durum iyi yani, sektör, mektör ? iyi bişi di mi bu sektör ? - e tabi sektörel bir durgunluk.. - neeeyy??! - gayet iyi amcası, şahane durumları, maddi durumları.. - e yerim ben o durumları, verdim gitti.. - neyi verdiniz efendim ,anlamadım ? - kızı ayol, kız için gelmediniz mi? - yok efendim biz mücveri dondurulmuş gıda yapıp, piyasaya sürmek için sizden yardım alacaktık ? - neeey ? - şeey.. - eveeet ? - şöyle izah edeyim, sizin kabak tarlalarınız varmış ısparta'da.. biz ulaşım masraflarını minumuma indirmek için, tarlalarınıza talibiz.. - maddi durumunuz nasıl ? ne işle meşgulsünüz siz ? - biz mücver işi.. - haa maddi durum iyi yani, e olur olur.. anlaşırız, iki kelime edelim önce.. - maddi durum, takıntı mı sizde ? - e parasız bu çark dönmüyor yeğenim.. - yok ben kelime babında dedim.. yani maddi durum, çok güzel bir kalıp, çok yakışıyor ağzınıza.. - hacer bize bir kahve yap bakalım.. - kızınız da pek hoşmuş.. - höössst !! - e özür dilerim efendim, niyetim ciddiydi aslında.. - haaa.. - yaaa.. - e o zaman.. - eveet ? - maddi durumunuz nasıl beyefendi oğlum ? - efendim ben mücver işi edi.. - haa, verdim gitti o zaman.. - aman beybabacım, siz de pek çabuk ikna oluyorsunuz. - mücver işi iyidir hem, gıda sektörü mektörü, iyi di mi maddi durumlar ? - iyi, iyi.. Kaynak: EkşiSozluk |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:20 PM. |