![]() |
yoklamadaki nicklerden şiir yazmak şiir olmasa da bi hikaye yazayım dedim: optionstan zorluk derecesini beşe ayarlamış, aystimi açmış, herkese meydan okuyorum: youversusme. maçın hemen başlarında orta yuvarlagin rakip yari alana bakan dilimine yığılmış oyuncularım pres üstüne pres yaparken adeta bir libero gibi top dağıtan kalecim maçın adamı görüntüsündeydi. aniden incirçekirdeğini doldurmayacak bir nedenden dolayı kapattı ibnetor atariyi. ne o, kaleci oyuncu yokmuş. tekmeleyen kuş gibi atladım üstüne, başladım kedi gibi tırmalamaya. annem daldı odaya, açıklayacaktım, şepeşilleyle susturdu, kavga etmeyin, hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim dedi, premature bebek gibi kalakaldım oracıkta. arkadaşlarımın önünde rezil olmuş, tam bir umutsuz vakaydım artık. sürrealist zımbırtılarla uğraşmaktan sıkılmış, strateji oyunlarına yönelmeye başlamıştım. bir elimde biram, bir elimde elmam bir akşam bostancı, bir akşam yenimelek. işin esprisi konser değil, bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer. gecenin ilerleyen saatlerinde ayyasprens gibi döndüm eve, ama mutluydum adeta aziznirvanaya ulaşmıştım . bir de ne göreyim, önüme çıktı evrimdışı bir amca tam eve girecekken: eskiden buralar tarlaydi dedi, amca ybsg dedim, zaten nickim konusunda kararsızım. yeni nick alayım mutlu olayım dedim, neymiş: enfazlaellikarakterolabilirmiş. aman be çok da nickimde. sonunda karar verdim evden kaçmaya, bi sirseri buldum benle gelsin diye. --amca ikitanetopkapıuzatırmısın? --deli misiniz oğlum, bu saatte ne topkapısı? --ben deli değilim, ben deli değilim!!! Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 AM. |