![]() |
gitarla kız tavlamak gitar çalmaya çalışan erkeğimiz sadece ritim atar. zira gitar bilgisi ancak o kadardır, solo atmaya götü yemez. ayrıca gitar çalan adam zaten kendini pistlere, meydanlara, kıra, bayıra, kumsala atmaz. iki üç tane kıza poz atacağım diye, birkaç erkeği ekarte edeceğim diye sanatını icra etmez. gider evinde, odasında çalar gitarını. böylesinin önce kafasında gitarın gövdesini kırmalı, sonra da kıçına gitarın sapını sokmalı. ki bir daha böyle dallamalıklar yapmasın. ayrıca, kendini gitar çalmaya çalışan erkeğe tavlatan kızın aklına turp sıkayım. blues saraceno,steve vai, paul gilbert, tony macalpine ve daha nice gitar virtüözlerini tanıyan kızların iki üç basit tıngırtıyla kız tavlamaya çalışan erkeğe bayılmayacakları, kanmayacakları durum. yeniyetme ergen kızlarımızın düşeceği ağ. düştüm oradan biliyorum 13 yaşlarımda. ama öyle bir düşersiniz ki akabinde kendinizi, size gitar tınıları eşliğinde 'birtanem seni öpmeyi öpmeyi özledim birtanem' şarkısı ithaf edilirken kıs kıs gülme efektiyle yakalarsınız. ıyyy iğrenç tepkileri verdiğiniz bir şarkıyı size dinlettiriyordur bu adam. bir de yakışıklıysa ne bileyim size gitarla tek bir nota çalsa dahi ağzınızın suyu akar. hormon sonuçta , bir dönem kölesi olmuyor muyuz hepimiz? ama fazla beyniniz uyuşmadıysa öyle, plajda yakılan bir ateşin ardından gördüğünüz eli gitarlı sevdiceğinizden arkanıza bakmadan uzaklaşırsınız aniden. bu büyüdüğünüzün, beyninizin hormonlardan elbet arınacağının ufak bir göstergesidir. sevinirsiniz. reverse headstock'lu gitarlar tercih edilmelidir. http://www.jcfonline.com/... Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM. |