![]() |
başka bir şey aşkın nur yengi'nin sevgiliye isimli ilk albümünün en güzel şarkılarından biri. hareketli, eğlenceli ama bir yandan da etkileyici bir sezen aksu eseri. sözleri şöyledir: sen orada ben burada artık iki yabancıyız dayanılmaz birşey bu bir arada olamazdık gel gör ki ayrılamazdık inanılmaz birşey bu dokunmak istiyorum yine eline alışmışım bir kere senin tenine aşk değil sevgi değil başka birşey bu hiçbir şey koyamam ki bunun yerine yüzün gibi sözün gibi hüzün gibi karmakarışık anlaşılmaz birşey bu yalanmıydı gerçekmiydi bir an mıydı vurdu geçti unutulmaz birşey bu dokunmak istiyorum yine eline alışmışım bir kere senin tenine aşk değil sevgi değil başka birşey bu hiçbir şey koyamam ki bunun yerine anlaşılmayan ilişkilere, parlayıp sönen sonra tekrar parlayan duygu gelgitlerine, adı konulamayanlara armağan bir şarkı.. betül demir'in tekrardan seslendirdiği şarkı . gayet güzel olmuş . beste paulo pulo, düzenleme onno tunç, söz sezen aksu. aşkın nur yengi şarkısı. Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM. |