![]() |
aldatıldıktan sonra dinlenecek şarkılar alanis morissette'ten gaz ötesi, hastalıklı sözleri olan, en bi süper boynuzlanma şarkısı.. rihanna-unfaithful barış manço-delikanlı gibi michael jackson - thriller dirilip ananı sikmeye geliyorum temalı hareketli bir çalışma) anemi - ta amına koyayım tarık mengüç - şakşuka beterin beteri var denir... mutlu olunur... sadece acınızı daha da artıracak şarkılardır. her halinle her halimin gözünden düştün zaten hiç benim olmadın hatta ödünçtün benle seviştin onun yanında uyandın gerçekler farklıydı sen hep ona inandın ben çoktan uyandım aşkım sana günaydın ya da asya-beni aldattın hazal bozuyorum yeminimi içinde dup dup efektleri olan, kafanızın duvarlarına vuracak şarkılar olması olağan şarkılar. yakup ekin - yalanmış oh oh, suyundan da oh oh, şuyundan da oh oh, buyundan da koy koy... o seni aldatmış mı başkasının altında inim inim inliyor mu ver coşkuyu kolonlara ver,ver. oh oh, suyundan da oh oh, şuyundan da oh oh, buyundan da koy koy mansur ark-gazla gitsin üzdü mü unut gitsin o seni evde uyuyor zannetsin* boyz ii men - end of the road oran juice jones - the rain prince - when u were mine zapp - do you really want an answer? chemise - she can't love you luther vandross - a house is not a home Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:13 AM. |