![]() |
adları bilinmeyen taş gibi herifler evet, sonunda bu tür ünlü platoniklerimizin bulunduğu bir başlığı açıp, anket manket dinlemem diyerek, görüp beğendiğimiz, ancak bir türlü kendilerine isimleri dahil ulaşamadığımız insanları barındıran kategori. ben hemen bir örnek vereyim, son günlerde hemen libidomu tavanlara vurdurtacak şahanelikteki, levi's ın moonbathe reklamında oynayan olağanüstü vücutlu, dövmeli insandan bahsetmek istiyorum ki, dillere destandır kendisi esasında başlığa yönelik,başlık temelli giri yazmam,yazanı da tanımam. lakin bu başlıkla ilgili çok ilginç bir durum var ki şudur. bu başlığa ait olan ve benim gördüğüm ilk girinin tarihi 01.04.2006'dır . ama adları bilinmeyen taş gibi hatunlar isimli başlık bu başlıktan tam 2,5 ay sonra,18.06.2006 tarihinde açılmıştır. buradan kıllanmaya başladığımı söylüyor,itüsözlük kunelsözlük mü oluyo lan diye haykırıyor,bir yandan modern toplumda kadının yeri ve görevlerini düşünürken diğer yandan da itüsözlük'teki erkek/kadın oranını hesaplamaya ya da tahmin etmeye çalışıyorum. sözlükte hep abazan muhabbeti var ıyk hönkürmelerinin sonucu işte budur. delikanlılarımız geride kalmış,kızlarımızdan gol yemiştir. 2006 dünya kupası'nı izlediğimiz ve gollere tanık olduğumuz şu nadide günlerde mensubu olduğum erkek milletinin yediği bu gol içimi acıtmış,kanımı dondurmuştur. ee yani sadede gel ya da ne yani ben bi bok anlamadım diyenler için özetleyeyim: asil sözlüğümüzde abaza muhabbeti gene!!!, vah vah vah şeklindeki kahve muhabbetlerine, yerli yersiz ahkam kesmelere vesile olan konudur kendileri... anka kuşu gibi küllerinden doğup gelen edit: olmuş mu ? örnek: fantastic four çizgi filmindeki mutasyon geçirip taştan bir adam olan thing kod adlı herifin adı aslında ben grimmdir ama pek bilinmez. hem de herif taş gibi falan değildir bizzat taştır ... sözlüğün siberalem, yonja com tarzı bir yere dönme riskini ortaya koyan adamlardır. söz biter bakışlar kalır... http://www.fotokritik.com/... sözlüğü yolda gördüğüm üstünde kirli beyaz bir tişört olan, çenesi piercingli elf tipli oğlanlarla doldurma fikrini, ananı al da git türünden lo-res muhabbetlere, gizli ahlak bekçiliği yapmaya tercih edecek olursak aha budur http://img442.imageshack.us/... edit: şunu anladım ki sözlük dünya kadar küçükmüş. yalnız ebüü bu benim çocukluk arkadaşım lan adı da xxxxx demekle olmuyor mümkünse bir telefon numarası? ben adları bilinmeyen taş gibi heriflerden biri değilim. adım recai pengül. adımı herkes bilir. zaten herif de değilim. eğer örnek vermek gerekirse bir dönem gilette reklamında oynayıp birçok kız tarafından öpülen, yanağı sıkılan o sevimli gamzeli çocuk ayrıca eski miller reklamında da oynuyordu) Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 AM. |