![]() |
heroes lostla neden karşılaştırıldığını anlayamadığım dizidir. ikisi de sürükleyici ve ekrana bağlayan diziler olabilir ancak birinde insanlarda ortaya çıkan tamamen genetik değişimler ve bunların sonucunda elde ettikleri bir takım 'yetenek'ler diğerinde ise kim bilir kaç sezon daha bize göstermeyecekleri ve uzatacakları tamamen başka bir kurgu. denildiği gibi olsa olsa 4400'le benzetilebilir ki orada da dünyanın bir çok yerinden alınan ve tamamen farklı yeteneklerle geri dönen kişiler anlatılıyor.bir de tabiki mutasyonlarla ilgili kaçınılmaz olarak x-men'e. bunun dışında hakikaten ilk bölümden itibaren acayip kaptırtıyor dizi kendine. ilk bölümü izledikten sonra bir seferde birkaç bölüm indirdiğime sevindim çünkü hiç bir zaman bir bölüm kesmeyecek gibi duruyor. bana göre losttan güzel çok önemli bir tarafı var o da bizi kanser etmeden her bölümde kafanıza yeni soru işaretleri sokmak yerine varolanları yok etmesi.son 2 bölümüyle daha fazla şey açıklığa kavuşturmakla beraber 11. bölümüyle de beni hasss... şeklinde bırakmıştır. diğer dizilerde olduğu gibi bunu da ocak sonuna kadar beklememiz gerekiyor ne yazıkki. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM. |