![]() |
kesintisiz dallama ilker tahsin hayranı bir beşinci nesil yazar. nicki ile beni hayli güldürmüştür ama sanırsam ironi yapmaktadır. hoşgelmiş beşinci nesil yazar. geyik bir o kadar uefa dream soccer bir yazardır. itü sözlük chat gece kuşlarındandır. sevgiler, saygılar. bilinen dallama tiplerinin ötesinde öyle büyle değil en ekstrem dallamadır.bu ekstremlik de zaten dallama olduğunu bi megafonla söylememiş olduğundan kaynaklanır.bu dallamanın: 7/24 harbi sonuna kadar allahına kadar sapına kadar ibiğine kadar ve benzeri çeşitleri sokakta tarafımdan gün geçtikçe yeni yaratıcılıklarla duyulmakta ve şoke etmektedir.ünlü oldum evet.beni itü sözlük yarattı. tabi en orijinal kesintisiz dallama.onu da duydum geçenlerde.bi kız erkek arkadaşına söylüyordu.itü sözlük okuyor demek...demek o güzel mavi gözleri bu sözlüğü arşınlıyor ve bende duruyor... ah ne büyük keyif onun güzel kalbinin heyecanla yazılarımı okurken kesintisiz attığını bilmek...burdan beni okuduğunu biliyorum ve onun dışında da bilmediğim sözlük okuyan tüm tüm bağyanları kesintisiz seviyorum. sözlük okumak güzeldir. parabolik dallamadır. lim dallama sonsuza giderken o cern'e gitmeye çalışır. nobel ödülü alacak ikinci türk insanıdır. alanında ise ilk olacaktır. bu gece mecidiyeköy'de olamamamın yegane sebebi.* şaka bir yana onunla mecidiyeköy'de galatasaray!ımın şampiyonluk kutlamalarına katılmak için neleri feda etmezdim diye düşünmekteyim. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |