Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   kalp ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=195810)

bluemoon24 13-01-2009 08:31 PM

kalp ağrısı

işte yine başbaşayız içimin acısı

yine birlikteyiz

ver elini

sus ve ne olur incitme beni

ey kalbimin ağrısı

ver elini

çıkalım seninle soluksuz kalmadan sessizce

bu karanlık ve uğultulu ormandan

içimin acısı, kalbimin ağrısı aşkım

işte yine başbaşayız

ver elini

kalp krizinin habercisi olduğu söylenen korkutucu ağrı.

edit: kalp ağrısı diye bir ağrı olmazmış, çünkü kalbin fiziksel olarak ağrıması diye bir şey söz konusu olamazmış. bir veya iki günden fazla süren kalp ağrısı hissi muhtemelen mevsim değişikliğinden kaynaklanırmış fakat yine de ultrason ve ekg'ye gerek görülmeliymiş.

aşkın bittiği yerde başlayan şey...

tek kardeşimin otistik olduğunu öğrendiğim gün yataktan ter içinde uyanıp herşeyin bir rüya olmasını dilediğim anlarda çektiğim, ilacı olmayan ağrı.

bir tek sevdiğiniz insan tarafından gerçekleştirilen olaylar dizisi sonucu meydana çıkan his.

bilmiyorum ne düşünüyorsun

şen gözlerin gözlerime takıldığında

dudağını hafiften ısırman nedendir kim bilir

belki de ben büyütüyorum seni aklımda

belki sen de onlardan birisindir

belki sarhoşluğumdur güzel gösteren seni

ve hayin kalbimdir sevdiren seni

her ne olursa olsun sebebi halimin

bitmesin istiyorum

bana baktığında yaşadığım

kalp ağrısı zamanlar

olmasa mektubun yazdıkların olmasa

kim inanır senle ayrıldığımıza

sanma unutulur kalp ağrısı zamanla

her şeyi unuturak yaşanır sanma

dizelerinde geçen unutulmaz şey.

ilkay akkaya'nın sesi ile birleşince dönüpte kalbindeki sancıları saydıran kelime dağarcığımla tarif edemeyeceğim parça.bir şarkı bir insanı bu derece dağıtabilir mi?cevap:evet.bundan önce içimi yakan çok şarkı dinledim,acı hatıralar yüklediklerim oldu,hayatımın bir bölümüne ayraç olanlar ama bu farklı.son derece basit,yanı başınızda söyleniyormuşçasına samimi ve yıllarca bir yerde bekletilmiş acılar gibi kekremsi.sayfalar doldurmak istiyorum bu şarkı için ama ne fayda.son söz ona bırakmam lazım

angina pektoris.

kalbimin pilini

çıkartıp

saatime taktım

...

vakit,

ayrılık vakti.
tarifi, ilacı ve tedavisi olmayan ağrı çeşididir. en kötüsü tam geçti artık dediğinizde hissedilen ve şiddeti diğerlerinin üzerinde olandır.

babanızın mezarı başında ''onunla'' sohbet ederken burnunuzun sızlamasıyla birliktelik gösteren tarifi imkansız acıdır.

istanbul ağrısına denk bir ağrıdır. istanbul ağrısı ise her türlü sevginin yarattığı bir ağrıdır. memleketi özlersiniz, istanbul ağrısı depreşir, sevgiliyi özlersiniz istabul ağrınız depreşir... ana-babayı özlersiniz aynı şey, kardeşi, arkadaşı, simit ile çayı, bir parça maviliği... kalbiniz ağrır işte...

kalp hastalığının habercisidir doktora gözükmek gerekir.

insanın ruhunu örste döve döve biçimlendiren ağrıdır.

Kaynak: İtüSözlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 AM.